Iværksætterejsen

Vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du skal til at starte din iværksætterrejse, eller at din rejse allerede er begyndt. Vi tilbyder infomøder, 1:1 vejledning og Start-Up kurser, så du kan komme godt i gang eller videre med din forretning.  

 

Infomøder for iværksættere

Business Horsens afholder gratis informationsmøder, som giver dig et godt udgangspunkt.

Alle er velkommen. Og du får information og værktøjer, som hjælper dig med at træffe beslutning om du skal gå videre med din ide eller ej.

Desuden får du introduktion til den hjælp, der findes for iværksættere. Ud over forskellige kurser omfatter det et tilbud om et iværksættermøde med Casper Johansen, som på et par timer går mere i dybden med din ide, og hvad netop du skal fokusere på

 

1:1 vejledning

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man overvejer at starte egen virksomhed. Uanset om du har en løs ide eller en færdig forretningsplan, kan en fortrolig samtale med vores konsulent hjælpe dig med at få styr på mange af de spørgsmål og give dig input til hvordan du kommer videre med dine planer.

1:1 samtalerne foregår i et fortroligt rum, og der er ingen dumme spørgsmål. Her kan du lufte alle de tanker, du gør dig om at starte virksomhed.

Vi står til rådighed og vejleder dig på basis af netop dine behov og spørgsmål.

 

START-UP Gratis kursus for iværksættere

Overvejer du at starte egen virksomhed, eller er du nyopstartet? Har du styr på din idé, det praktiske, salg og indtjening?

Du har mulighed for at få hjælp og inspiration til at komme godt i gang eller udvikle din virksomhed på dette kursus. Ganske gratis!

Vi vil udfordre dig på din idé og dens levedygtighed, så du bliver helt skarp på din fremtid, uanset om du er ved at starte op, eller om du er godt i gang.

 

Kurset er delt op i tre moduler á 4 timer:

 • Modul 1 
  Alle deltagere præsenterer sig selv og deres idé.  Vi drøfter hvad i din ide der skaber værdi for kunderne, og hvorfor de skal købe netop din ide eller ydelse.
  Vi ser også på kundesiden: Hvem er dine kunder? Hvordan får du kunder? Og hvordan fastholder du dem?

 

 • Modul 2
  Maskinrummet og det interne. Vi sætter fokus på dine de opgaver, du skal løse for at drive virksomhed, og hvad der er vigtigst for dig. Vi ser også på hvilke resurser du har til rådighed og hvem du kan have gavn af at alliere dig med. Vi ser også på den omverden du skal arbejde i, og hvad du skal være opmærksom på.

 

 • Modul 3
  Vi trækker forskellige ekspert ind, som fortæller hvad de mener er vigtigt. Det kan handle om salg og markedsføring, økonomi, noget om hvordan du kan sikre dig selv, hvis det mod forventning ikke går som planlagt

Find dit start-up-kursus her