Medlemsfordele

Samarbejdspartnere

Når du er medlem af Business Horsens står du ikke alene med dine udfordringer. Vi samarbejder med en række aktører både lokalt og nationalt.

Som medlem af Business Horsens bliver der handlet på dine ideer og forslag til at forbedre de lokale erhvervsmæssige forhold. Vi er i tæt dialog og samarbejde med Horsens Kommune og andre offentlige instanser. Det betyder at du som medlem kan bruge os som talerør og sparringspartner, hvis du har brug for en dialog eller påvirke forhold, som har betydning for din virksomhed i Horsens.

Business Horsens har et tæt samarbejde med både Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Erhverv, Erhvervshus Midtjylland og andre organisationer, der rykker erhvervslivet både lokalt og nationalt. 

Vi er talerør for erhvervslivet i Horsens overfor det offentlige, ligesom vi bruger vores netværk i erhvervslivets organisationer til at arbejde for vores lokale virksomheder. Når du er medlem af Business Horsens står du derfor ikke alene med dine udfordringer eller dine ideer. Sammen tager vi dialogen - eller vi kan hjælpe dig videre til de rigtige kontakter.

 

Matchmaking

Horsens er fyldt med dygtige og kompetente mennesker indenfor stort set alle fagområder. Og vi kender dem. Få kontakt til den helt rigtige kandidat - eller find den rette virksomhed til at matche dine kompetencer ved at kontakte vores matchmakingkonsulent.

Én af Business Horsens' vigtige roller er at hjælpe dig med at skabe nye jobs - og finde de rigtige mennesker til at varetage de stillinger, der bliver skabt!

Derfor kan du bruge Business Horsens som sparringspartner og vejleder, når du skal ansætte højtuddannet arbejdskraft.

Ligger din virksomhed i Horsens Kommune, så kan du benytte dig af dette gratis tilbud.

 

Digitalisering

Digitalisering er en del af hverdagen for både private og virksomheder, og udviklingen går stadigt hurtigere. Digitalisering giver mange muligheder for virksomhederne, og der er masser af fordele ved at digitalisere både processer, produktion og kunderejse. Men det kræver også meget af virksomhederne at følge den digitale udvikling. Omstilling kræver investeringer - ofte både i systemer og uddannelse af medarbejdere. Samtidig giver digitaliseringen så mange muligheder, at det kan være svært at få overblik over hvilke løsninger, der er de rette til din virksomhed.

Hos Business Horsens kan du få vejledning og sparring på din digitale udvikling. Vi har også netværket, så vi kan sende dig videre til digitale eksperter, der kan hjælpe dig i mål med din digitaliseringsproces.

Vi afholder også ofte arrangementer, hvor digitalisering er i fokus.

 

Få endnu flere fordele..

.. ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Her deler vi nyheder, tilbud, events og meget mere.