Hvad siger andre?

Efter jeg har deltaget i akademiuddannelsen Grundlæggende bestyrelsesansvar, er jeg klar til arbejde i små og mellemstore virksomheder som medlem af et Advisory Board eller som bestyrelsesmedlem. Uddannelsen har givet indsigt i strukturen omkring bestyrelsesarbejdet, og hvordan bestyrelsen er med at skabe værdi for -virksomheden.

- Helle Rind Møller, 4 Control

 

Jeg prioritierer at deltage i HR Vidensklubben, hvor jeg kan sparre med andre, der har hands-on på HR opgaver.

- Maj Britt Borchert, Managing Director, SB Butiksservice

 

Den årlige Teknologi konference med fokus på forskellige brancher, var naturlig for VELUX at deltage i og bakke op om. Business Horsens' inspirerende måde at facilitere dette på og deres fokus på hvad fremtidens teknologier betyder for erhvervslivet spiller naturligt ind i vores egen dagsorden

- Kristian Justesen, Fabriksdirektør, Velux

 

De mange tilbud, som Business Horsens løbende sender til mig gennem f.eks. nyhedsbrevet, er en vigtig faktor for mig for at holde mig opdateret.

- Chrestine Nordberg-Hansen, CEO,  4PT ApS

 

Vi havde brug for en specialiseret medarbejder nu og her, og Business Horsens hjalp os med at finde den helt rigtige – hurtigt.

- Niels Regel, direktør, Newtronic

 

Som nystartet selvstændig i Horsens har Business Horsens været en stor hjælp til, at nå de fremskridt vi gerne ville. Det har både været i form af strategi, mentorsøgning og ikke mindst søgning af praktikanter. Alt sammen gjort enormt hurtigt, som nu engang kan være vigtigt i en vigtig startfase.

- Oliver Seiffert, adm. direktør, PoeType

 

Business Horsens har rigtig mange gode produkter på hylderne, som alle kan bruges til at styrke viden, kompetencer, relationer og dermed virksomheder i kommunen.

- Anders Juul, Superego