Casper Johansen

Casper Johansen Casper Johansen

Iværksættervejledning
Vejledning og servicering af medlemmer

Baggrund:

 • Jeg har siden jeg var 17 år været professionel fodboldspiller og taget min karrieres første spilleår her i byen for AC Horsens, hvor jeg opnåede 50 førsteholdskampe. Efterfølgende drog jeg til henholdsvis Kolding FC og FC Fyn hvorfra jeg blev solgt til tyske Holstein Kiel i sommeren 2012. Jeg tilbragte 2 år i Tyskland og taler derfor flydende tysk. De sidste 8 år af min karriere spillede jeg i 2. divisionsklubben Middelfart.
   
 • Sideløbende med min fodbold karriere har jeg uddannet mig til finansøkonom ved erhvervsakademi Aarhus.
   
 • Inden jeg startede ved Business Horsens var jeg selvstændig uvildig økonomisk rådgiver for privatpersoner. Jeg ved derfor hvad det vil sige når man står og vil træde ind på markedet med sin egen virksomhed.
   

Fritid:

 • Jeg er født og opvokset i Horsens. Privat er jeg kæreste med Stine og sammen har vi 2 børn: Vilja på 4 år og Theodor på 1 år. I min fritid er jeg assistenttræner på Jyllandsserie holdet i HFS.
   

Fun Fact: 

 • Jeg er kollega med min far og i teorien konsulent for min mor: min far, Claus, arbejder nemlig i City Horsens, mens min mor er medlem af Business og City Horsens og både ejer og driver butikken Lottes på gågaden.