Online udviklingsforløb for iværksættere

Programmet er for dig der allerede er iværksætter eller har en konkret forretningsidé, som du har seriøse og ambitiøse overvejelser om at realisere.

Over 8 online-sessioner får du professionel hjælp til at blive skarp på den strategiske udvikling af din virksomhed og får afdækket, hvad du primært bør fokusere på for at komme effektivt videre.

I løbet af de 8 sessioner bliver du introduceret til og lærer at anvende en række effektive udviklingsværktøjer og -modeller. Arbejdet og diskussionerne på selve sessionerne vil tage udgangspunkt i din og de andre deltageres egen virksomheder eller idéer. Målet er at få etableret en bæredygtig forretning..

Værktøjerne vil være frit tilgængelige ved afslutningen af forløbet.

Forløbet faciliteres af vores samarbejdspartner Entreprenerdy, som gennem de sidste 8 år har hjulpet mere end 22.000 iværksættere og virksomheder med struktureret og effektivt at udvikle deres forretning.

Selve programmet består af 8 sessioner á 60-90 minutters varighed, og hertil kommer ca. 30-60 minutters forberedelse til hver session. Alt foregår online, og det vil således være muligt for dig at deltage uanset, hvor du befinder dig geografisk. 

Vi starter nye forløb hver måned.

Kontakt Casper, hvis du er interesseret