Online udviklingsforløb for iværksættere

Programmet er for dig, hvis du allerede er iværksætter eller har en forretningsidé og går med seriøse og ambitiøse overvejelser om at realisere den.

Over 8 sessioner får du professionel hjælp til at blive skarp på den strategiske udvikling af din virksomhed og får afdækket, hvad du primært bør fokusere på for at komme effektivt videre.

I løbet af 8 sessioner (online) bliver du introduceret til og lærer at anvende en række effektive udviklingsværktøjer og -modeller. Arbejdet og diskussionerne på selve sessionerne vil tage udgangspunkt i arbejdet konkret med udviklingen af din og de andre deltageres egen virksomheder eller idéer. 

Værktøjerne vil være frit tilgængelige ved afslutningen af forløbet.

Forløbet faciliteres af vores samarbejdspartner Entreprenerdy, som gennem de sidste 8 år har hjulpet mere end 22.000 iværksættere og virksomheder med struktureret og effektivt at udvikle deres forretning.

Selve programmet består af 8 sessioner á 60-90 minutters varighed, og hertil kommer ca. 30-60 minutters forberedelse til hver session. Alt foregår online, og det vil således være muligt for dig at deltage uanset, hvor du befinder dig geografisk. 

Vi starter nye forløb hver måned.

Find dit forløb i vores eventkalender