Ny direktør i Business Horsens

Kære alle

Vi kan nu begejstret meddele, at Mia N. Gregersen overtager direktørstolen i Business Horsens fra den 1. november efter et enigt ansættelsesudvalg pegede på Mia som den helt rigtige til at føre stafetten videre.

Formand for bestyrelsen i Business Horsens, Maj Britt Borchert, glæder sig til samarbejdet med den nye direktør, og hun understreger, at Business Horsens får en meget synlig direktør med et kommercielt mindset og en energisk tilgang til de opgaver der venter.

- Mia N. Gregersen har en utrolig energisk tilgang til de opgaver, der venter. Den fornemmeste opgave er fortsat at skabe værdi for medlemsvirksomhederne og stå til rådighed med tilbud, som imødekommer nogle af de aktuelle udfordringer, som vores medlemmer står overfor. Derfor vil der være fokus den grønne omstilling, på øget digitalisering og på at løse udfordringerne med at skaffe kvalificeret arbejdskraft, siger Maj Britt Borchert.

Mia har arbejdet med salg, kommunikation og ledelse gennem de seneste 20 år og kommer senest fra en stilling som salgs- og kommunikationschef på Naturhistorisk Museum i Aarhus.

- Jeg glæder mig til at være med til at forløse Business Horsens enorme potentiale sammen med Horsens’ mange virksomheder – store som små, nye som gamle. Og jeg ser frem til at medvirke til at skabe endnu stærkere bånd og samarbejder, som bringer byen endnu tættere sammen. Jeg er meget optaget af, at vi gør tingene sammen – på baggrund af tillid, realiteter og ønsket om at skabe fremdrift, sig Mia.

Lad os sammen byde Mia velkommen og se frem til spændende tider for Business Horsens under hendes lederskab!