De Grønne Hjerner

Arbejder du til dagligt med grøn omstilling i din virksomhed, så vil vi gerne invitere dig med i De Grønne Hjerners Vidensklub. Her kan du sammen med andre grønne hjerner diskutere erfaringer og muligheder for at nå jeres virksomheders grønne mål. 

Emnerne kan være bæredygtige indkøb, genanvendelse af ressourcer, adfærdsændringer på arbejdspladsen, grønne regnskaber og meget mere. Det er deltagerne i klubben med til at fastsætte, så vi sikrer et relevant og værdifuldt indhold for alle. 

Vi har allieret os med direktør Astrid Carl fra Green Moves ApS, som vil være facilitator i Vidensklubben. Astrid driver til daglig rådgivervirksomheden Green Moves. Hun har erfaring med cirkulær økonomi, forretningsudvikling og coaching inden for en lang række brancher. 

Vi mødes 6 gange i løbet af sæsonen, heraf 4 hybridmøder. Et 'hybridmøder' vil sige, at der er mulighed for at deltage online via Teams, eller man kan deltage fysisk i Business Horsens' lokale. Det er derfor ikke vigtigt, hvor i landet du kommer fra.

Der er plads til 20 deltagere i Vidensklubben, og vi lægger stor vægt på sparring og fortrolighed. 

 

Temaer: 

Mandag 7/3 2022 
Hvordan bliver en servicevirksomhed grøn?

Onsdag 20/4 2022
Hvordan kommunikerer man om bæredygtighed og undgår green washing

Torsdag 9/6 2022
Hvordan affaldssorterer man i praksis, og hvad sker der med fraktionerne? 

Onsdag 12/9 2022
Hvordan bruger man adfærdsdesign, så man fremmer implementeringen af bæredygtighed? 

Tirsdag d. 25.10.2022

Onsdag d. 7.12.2022 

 

KONCEPTET BAG VIDENSKLUBBERNE

Vidensklubben gør det let at møde andre gode fagfolk. Her kan du udveksle erfaringer, udfordringer og løsninger med folk i samme båd. Du styrker dit lokale netværk, får nye relationer i byen og måske nye samarbejder.

Her i Horsens har vi tradition for et stærkt fællesskab blandt erhvervsdrivende. Med over 700 medlemsvirksomheder, mere end 23.000 arbejdspladser, er Business Horsens et af landets stærkeste erhvervsnetværk. Det netværk kan du også blive en del af.