De Grønne Hjerner

Arbejder du til dagligt med grøn omstilling i din virksomhed, så vil vi gerne invitere dig med i De Grønne Hjerners Vidensklub. Her kan du sammen med andre grønne hjerner diskutere erfaringer og muligheder for at nå jeres virksomheders grønne mål. 

Emnerne kan være bæredygtige indkøb, genanvendelse af ressourcer, adfærdsændringer på arbejdspladsen, grønne regnskaber og meget mere. Det er deltagerne i klubben med til at fastsætte, så vi sikrer et relevant og værdifuldt indhold for alle. 

Vi har allieret os med direktør Astrid Carl fra Green Moves, som vil være facilitator i Vidensklubben. Astrid driver til daglig rådgivervirksomheden Green Moves. Hun har erfaring med cirkulær økonomi, forretningsudvikling og coaching inden for en lang række brancher. 

Vi mødes 6 gange i løbet af sæsonen, heraf 4 online møder. 
Det er derfor ikke vigtigt hvor i landet du kommer fra.

Der er plads til 20 deltagere, og vi mødes så vidt muligt ude i deltagernes virksomheder ved de fysiske møder.

 

PROGRAM

 • Tirsdag 9. februar 2021
  Hvilke aktuelle problematikker har vi med emballage? Det kan være i forhold til fx jura, materialevalg og sortering.
   
 • Tirsdag 13. april 2021
  Hvordan sikrer vi, at intern kommunikation og nye tiltag om bæredygtighed virker efter hensigten?
   
 • Tirsdag 1. juni 2021 
  Hvordan håndterer vi krav om bæredygtighed i værdikæden?

  Temaerne for de tre næste møder drøfter vi i gruppen ved mødet i juni.

   

KONCEPTET BAG VIDENSKLUBBERNE

Vidensklubben gør det let at møde andre gode fagfolk. Her kan du udveksle erfaringer, udfordringer og løsninger med folk i samme båd. Du styrker dit lokale netværk, får nye relationer i byen og måske nye samarbejder.

Her i Horsens har vi tradition for et stærkt fællesskab blandt erhvervsdrivende. Med over 700 medlemsvirksomheder, mere end 23.000 arbejdspladser, er Business Horsens et af landets stærkeste erhvervsnetværk. Det netværk kan du også blive en del af.