Læs iværksætternes egne historier

Når du starter som iværksætter, kan det være vigtigt at indgå i netværk med andre iværksættere for at få støtte og inspiration. På websitet vistartersgu.dk kan du bl.a. læse iværksætternes egne historier og få tips og vejledning til netop din iværksætter-drøm.

Der findes masser af små iværksættere, som har en drøm, der set udefra kan virke helt umulig, men deres passion er så stor, at de bare må prøve ideen af i virkeligheden. Dem vil vi gerne fortælle om og lade dem mødes, så de kan inspirere og informere hinanden.

Daniel Bach fra Den Seriøse Kaffeklub


Hver enkelt iværksætter har ikke kun sin egen idé, man har også sit eget kriterium for succes. Nogle drømmer om en virksomhed med flere ansatte, andre vil være glad for blot at leve delvist af ideen, og der kommer altid nogle afbræk i ruten. De første planer holder aldrig helt. Også derfor har vi døbt siden ”vistartersgu.dk”, for den fandenivoldskhed er der brug for.

Kevin Refvik, håndværker i webbureauet bubblemedia ApS og professor i det kreative laboratorie bubblelabs


Læs de gode historier fra iværksætterne selv på "vistartersgu.dk"

Om iværksætterwebsitet "Vistartersgu.dk"

Den primære ambition er at skrive / fortælle den gode iværksætterhistorie og overbevise iværksættere om, at det kan lade sig gøre at starte op som iværksætter i Horsens-området.

Vistartersgu.dk bringer historier, der netop vedrører opstartfasen, etablering, netværk, kapital og meget mere. Ved at fortælle helt konkrete iværksætterhistorier – iværksætternes egne erfaringer – gøres inspirationen og informationen til at iværksætte mere “håndgribelig” og let-spiseligt – og ja, du slipper for de vanlige formelle og tørre fakta!

Samtidig vil vistartersgu.dk dog også tage dig i hånden og guide dig til de mest værdiskabende ressourcer i form af rådgivning, kontorfællesskaber, netværk, mm.