HR & Business netværk

Få den nyeste viden og tæt sparring, så du kan få det bedste ud af virksomhedens vigtigste ressource: Medarbejderne!

HR & Business netværket henvender sig til alle, der arbejder med HR-relaterede opgaver: Fx ejerledere, afdelingschefer, HR-medarbejdere mv.

Netværket ruster dig og din virksomhed til en fremtid, hvor der bliver rift om de dygtigste medarbejdere, og hvor effektive teams er afgørende for succes.  

Derfor har vi strikket et stærkt program sammen med fokus på udvikling af jeres HR-arbejde, hvor du bliver klogere på blandt andet rekruttering, konflikthåndtering, HR-strategi, talentudvikling og meget, meget mere.   

I netværket kan du også sparre med andre, der har HR-ansvar og få faglig inspiration og input.

TILMELDING

Sådan er netværket bygget op

Netværket er bygget op om skiftevis temamøder og netværksmøder.  

temamøderne inviterer vi eksterne indlægsholdere til at dele ud af deres viden og erfaring. Vi lægger vægt på dialog og på at få det faglige omsat til hverdagen. Møderne varer 3 timer.

netværksmøderne er omdrejningspunktet netværk og sparring. Vi taler om udfordringer og løsninger i vores egne virksomheder. Møderne varer 2 timer. 

Virksomhedsbesøg - sæsonen afsluttes med et spændende besøg hos en virksomhed, som prioriterer HR-indsatsen højt.

Program

22/1 2019
Tema: Onboarding

Hvad er forskellen på den gode modtagelse af en ny kollega, og en værdifuld onboarding? Hvordan sikrer du, at din nye medarbejder falder godt til og kommer hurtigt i gang og får virksomhedens DNA ind under huden.

BB Electronics A/S har oplevet en kraftig vækst, og Ditte Finsen, HR Manager, fortæller om det vigtige arbejde med onboarding. Hvilke udfordringer har de oplevet og hvad har virket særlig godt.

27/2 2019
Netværksmøde

20/3 2019
Tema: MUS & Performanceopfølgning

Er de gamle MUS samtaler uddøde eller har de stadig en berettigelse? Hvordan kommer du fra et stift spørgeskema en gang om året til en værdifuld dialog med din medarbejder om dennes arbejde og udvikling?

Hos BASE Erhverv A/S er den årlige MUS samtale blevet fyret. Direktør Klaus Rønslev giver et indblik i hvad virksomheden gør i stedet.

1/5 2019
Netværksmøde

22/5 2019
Tema: Organisation & Kulturudvikling

Fremtidens forretningsmodeller vil kræve, at vi forandrer vores organisationer. Men hvilke elementer skal du skrue på, og hvordan kommer du i gang?

Associate Professor Henrik Sørensen fra Aarhus Universitet fortæller og inspirerer til at skabe en stærk struktur, designet til at imødekomme forretningens strategi og mål.

19/6 2019
Netværksmøde

21/8 2019
Tema: Fastholdelse & Employer branding

I en tid, hvor virksomhederne skriger på arbejdskraft, er et stadigt fokus på fastholdelse af de gode medarbejdere og tiltrækning af nye, dygtige medarbejdere afgørende. Men hvad skal der til? Hvad vil de forskellige medarbejdergrupper have - hvordan tiltrækker du de unge, talenterne, de udenlandske?

18/9 2019
Netværksmøde

30/10 2019
Tema: Outplacement & Afvikling

Virksomhedernes behov for medarbejdere og kompetencer ændrer sig hele tiden, og de fleste oplever at måtte opsige medarbejdere. Outplacementforløb hjælper den opsagte medarbejder videre, men ofte efterlades de tilbageværende medarbejdere i uvished og utryghed om fremtiden. Et godt outplacementforløb indbefatter derfor også en god kommunikation mellem ledere og personale om afskedigelsen og sender et positivt signal til omverdenen om, at den håndterer opsigelser professionelt og etisk. Hør Allan Bjerre, direktør for Outplacement i Ballisager, fortælle om det gode forløb, do’s & dont’s.

27/11 2019
Virksomhedsbesøg og middag

Hent programmet