Business Horsens og EY inviterer til netværksarrangement med fokus på digital omstilling, og hvordan dette kan understøttes gennem tilskudsmidler.

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling, og kunne du samtidig tænke dig at modtage tilskud til det?

Med den nationale vækstpulje, SMV Digital, kan du ansøge om tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig til at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed.

Tilskuddet på 100.000 kr. er for dig, der har en idé om, at digitalisering kan hjælpe dig med at imødegå en udfordring eller gribe en mulighed og forbedre din virksomhed, men som har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre dit digitale projekt.

Vi har inviteret EY til at fortælle om deres erfaringer med digitalisering og rådgivning for små og mellemstore virksomheder og om vækstpuljen SMV: Digital.

 

  • Hvad kan SMV:Digital-midlerne helt konkret bruges til? Og hvilke krav stilles der?
  • Hvordan gik det ansøgerne i forårets pulje, som EY assisterede i hele ansøgningsprocessen?
  • Hvordan kan vi hjælpe dig i ansøgningsprocessen?
  • Hvordan kan vi hjælpe jer med den digitale omstilling efter tilsagnet er givet?
  • Hvordan kommer I videre herfra?


Der findes også en række andre puljer, både regionale og nationale, der muligvis kan hjælpe jer til at indfri jeres potentiale. Vi går gerne i dialog herom til arrangementet.

TID

Torsdag 17/9 2020
Kl. 8.00-9.30

STED

EY
Holmboes Allé 12
8700 Horsens

TILMELD DIG HER

Sidste frist mandag 15/9