Om Horsens

Den store koncentration af erhvervs- og videregående uddannelser sikrer virksomhederne i byen kompetent arbejdskraft. VIA University College i Horsens er med sine 3.000 studerende, heraf næsten 1.000 internationale studerende, et teknisk og merkantilt kraftcenter. I direkte tilknytning til VIA finder du den 8.000 m2 store Vitus Bering Innovation Park, der blandt andet huser en række innovative virksomheder.

Horsens har desuden et kæmpe opland af arbejdskraft. Over 1 million mennesker er bosat, så de højest har én times kørsel til Horsens.

Horsens på 3. pladsen over Jyllands hurtigst voksende kommune

Horsens Kommune er nu Jyllands hurtigst voksende kommune og har på landsplan en flot 3. plads. Kommunens branding som oplevelseskommune med masser af kultur og oplevelser kombineret med lave hus- og grundpriser, beliggenhed ved motorvejen og tæt ved Aarhus, gode servicetilbud og smuk natur er et rigtig godt miks i forhold til at skabe vækst.

Ifølge TV2 Østjylland er det især byens unge, der efter at have boet i andre byer, som f.eks. Århus, vælger at vende tilbage til Horsens. I gennemsnit kommer 880 nye borgere til Kommunen hvert år. Kilde: Horsens Kommune, TV2 Østjylland, Horsens Folkeblad.

Se indslag på TV2 Østjyllands hjemmeside.

HorsensBogen 2015-16

HorsensBogen

Bogen præsenterer Horsens by, Kommunen og erhvervslivet. Desuden indeholder bogen præsentationer af uddannelsessteder og virksomheder beliggende i Horsens Kommune, og giver dig derfor en dybere indsigt i, hvad der rører sig i Horsens.

Bogen er ideel som gave til forretningsforbindelser eller andre, der skal have et indblik i Horsens by og erhvervsliv.

Du kan købe HorsensBogen ved at henvende dig til BusinessHorsens.

Klik på billedet for at se en online udgave af bogen