Horsens Inspire 2017 - Årets Butik

Et attraktivt handels- og byliv er vigtigt i konkurrencen om at tiltrække virksomheder og dygtig arbejdskraft. BusinessHorsens arbejder for at fastholde og udvikle Horsens' position som en af landets førende handelsbyer. 
Med konkurrencen om titlen som Årets Butik sætter vi fokus på vigtigheden af, at detailhandlen bliver ved med at være attraktiv og relevant i kundernes øjne.  

Hvem bliver Årets Butik 2017?

Hvem har de flotteste udstillingsvinduer? Hvem har det sødeste butikspersonale? Eller er det i virkeligheden noget helt andet, der skal til? 

Vi giver ordet til kunderne, når de fra 12. oktober til 4. november 2017 kan stemme på deres favorit butik i CityHorsens. 

Vær med i konkurrencen om titlen og æren, og bliv samtidig klogere på hvad, dine kunder vægter højest, når de handler hos dig.  

Kunderne vælger vinderen

Dine kunder skal blot udfylde og aflevere en stemmeseddel i butikken. Den butik, som ved konkurrencens afslutning har fået flest stemmer, kan så pynte sig med titlen Årets Butik. 

Vinderen kåres ved BusinessHorsens nye awardshow Horsens INSPIRE den 16. november 2017 og fejres på festlig vis fredag den 17. november hos vinderbutikken.  

Stor opmærksomhed om konkurrencen  

Som i 2016 arbejder vi aktivt med pressedækning af konkurrencen. Når vi gør status på stemmefordelingen midtvejs i konkurrenceperioden, op til og på selve awardshowet samt ved fejringen ude i butikken, vil vi invitere pressen indenfor.   

Kontakt

Eventkoordinator Sophie Due. T: 2761 4907 // M: sdu@businesshorsens.dk