Er det gule netværk noget for dig?

Nyhed

24.08.2018

Er det gule netværk noget for dig?

AC Horsens oplever stor interesse for at blive en del af klubbens sponsorkreds, og klubben på Langmarksvej har nu over 300 sponsorer - mange af dem er også medlem af BusinessHorsens.

Gennem det seneste halvandet år har godt 150 nye virksomheder skrevet under på en sponsorkontrakt, og det skyldes blandt andet det attraktive handelsnetværk, som Coachers faciliterer på vegne af AC Horsens.

- Det er dejligt at opleve den opbakning fra Horsens og omegn, hvor sponsorerne fortrinsvis kommer fra, og der er ingen tvivl om, at de gode oplevelser i handelsnetværket har haft en stor betydning. Flere medlemmer af vores handelsnetværk anbefaler andre at blive en del af det, og det er den største anerkendelse, vi kan opnå. Det er særligt det høje aktivitetsniveau og den store grad af handel indbyrdes blandt medlemmerne, der fremhæves, fortæller Morten Holmer fra AC Horsens.

Hvis man har lyst til at vide mere om handelsnetværket, så er man velkommen til helt uforpligtende at deltage som gæst på et af møderne. Læs mere her

Kom med til VIP-arrangementer

Som medlem af BusinessHorsens har du også mulighed for løbende at komme med til VIP-arrangementer i forbindelse med AC Horsens' hjemmekampe.

Næste gang er til lokalopgøret mod Vejle Boldklub den 31. august, hvor vi har tre VIP-billetter på højkant. Er du interesseret, så send en mail til Martin Kastoft på mkn@businesshorsens.dk