BusinessHorsens ansætter ny citychef

Nyhed

29.08.2017

BusinessHorsens ansætter ny citychef

BusinessHorsens har ansat Cathrine Florian Bang, Hedensted, som ny citychef i Horsens. Hun kommer fra en stilling som marketingchef i KIWI og starter i sit nye job allerede 4. september.

Cathrine Florian Bang har en solid baggrund inden for detail og marketing fra blandt andet Dansk Super-marked og senest fra KIWI-kæden, hvor hun som marketingchef har skabt flotte resultater. 

Den nye citychef kommer til at spille en afgørende rolle i at styrke detailhandlen og oplevelsesøkonomien i Horsens midtby, herunder tiltrækning af flere kunder og udvikling af butikslivet til gavn for både besø-gende og butikker i Horsens.

Formand for detailudvalget i BusinessHorsens Peter Otto Nielsen forklarer: 

”Med Cathrine Florian Bang får vi en dynamisk og innovativ citychef, som vi føler er det helt rigtige match. Cathrine er topprofessionel og har, med hendes stærke faglighed og et stort personligt drive, de egenska-ber, der skal til, for at vi kan tage butiksliv og oplevelser i midtbyen til næste niveau.

Erhvervsdirektør Signe Marie Smidt supplerer: 

”Udover Cathrines kendskab til både detailhandel og sin stærke erfaring med arrangementer og events har vi også lagt vægt på, at hun har gode samarbejdsevner og en tilgang til arbejdet, som jeg forventer, at både vores erhvervsdrivende og øvrige samarbejdspartnere vil nyde godt af. ”

Citychef Cathrine Florian Bang om sit nye arbejde: 

”For mig er jobbet som citychef en virkelig spændende udfordring, hvor jeg kan sætte mine erfaringer fra detailverdenen i spil på en ny og anderledes måde. Samtidig er Horsens en by, hvor det på alle måder går fremad, og hvor butiks- og oplevelsesmiljøet i midtbyen har et kæmpe potentiale. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet, og ser frem til samarbejdet med både butikker og alle de andre gode kræfter, som arbejder på at udvikle Horsens til en endnu stærkere handelsby.”  

FAKTA:

Cathrine Florian Bang er oprindeligt uddannet Design Manager fra IBA i Kolding. 

Hun har mange års erfaring med detailhandlen og marketing. Fra 2002 – 2014 var hun ansat i marketingafdelingen i føtex, som henholdsvis teamleder, projektleder og Brand Manager. I 2014 fik hun jobbet som marketingchef for KIWI, som hun har haft indtil kæden lukkede medio 2017. 

Catrine Florian Bang bor i Hedensted med sin familie.  

KONTAKT: 

Signe Marie Smidt

Erhvervsdirektør i BusinessHorsens

Tlf: 22 83 24 42

Mail: ssm@businesshorsens.dk