De Driftige Lederes Vidensklub

Er du leder og nysgerrig efter nye faglige indsigter, der sætter gang i refleksioner over din egen lederpraksis? Og er du samtidig villig til at tage dine egne praktiske erfaringer, udfordringer og dilemmaer med til bordet? Så er Vidensklubben noget for dig. 

Vidensklubben er baseret på co-creation. Det vil sige, at du selv er med til at sætte dagsordenen, så indholdet altid er aktuelt og nærværende for dig. Hvert møde har fokus på et aktuelt emne med oplæg, drøftelser og sparring på tværs af deltagerne. Du opnår på den måde indsigt i de nyeste værktøjer inden for ledelse og medarbejderudvikling - både fra teoretisk, men mest af alt fra en praktisk vinkel. Emner kan fx være ‘ledelse & mod’, ‘tillid & trivsel’, ‘den gode feedback’, og ‘ledelse & bæredygtighed’.  

Uforpligtende informationsmøde

Kom med til et uforpligtende informationsmøde den 12. januar 2022 kl 16-17.
Her vil der være en introduktion til netværket, hvad du kan forvente og hvad du får ud af at deltage.

Denne dag vil der også være et lille fagligt input om ledelse af bæredygtighed. 

Mødet holdes hos Learnmark, som også byder på et glas bobler og kransekage. 

 

KONCEPTET BAG VIDENSKLUBBERNE

Vidensklubben gør det let at møde andre nysgerrige ledere, der står med de samme dilemmaer, som du møder i dit arbejde. Her kan du udveksle erfaringer, udfordringer og løsninger med andre som dig. Du styrker dit lokale netværk, får nye relationer og måske nye samarbejder. 

Her i Horsens har vi tradition for et stærkt fællesskab blandt erhvervsdrivende. Med over 700 medlemsvirksomheder, mere end 23.000 arbejdspladser, er Business Horsens et af landets stærkeste erhvervsnetværk. Det netværk kan du også blive en del af. 

 

 

DET PRAKTISKE 

Vi mødes 2 timer ad gangen, 4 gange om året. 

Max 20 deltagere, så der er plads til den gode dialog. 

Med forbehold for ændringer.

God ledelse er nøglen til succes - og mellemlederen har det store nøglebundt

Hvad skal der egentlig til for at være en god mellemleder? Hvad skal der til at for at skabe resultater gennem relationer og engagement? Det kan du finde svar på i denne artikel fra Learnmark.