De Unge Talenter

Har du lige startet din karriere, er du ambitiøs og vil du opbygge dit netværk i Horsens? I Horsens har vi tradition for at have et stærkt fællesskab – også i erhvervslivet. Som ny på arbejdsmarkedet, og måske tilflytter til byen, kan det dog være svært at finde ud af, hvordan man kommer godt fra start. Vær med i Vidensklubben, få opbygget dit professionelle netværk og vend alle de spørgsmål og emner, som du går med, med andre ambitiøse unge i samme situation.

 

Konceptet

Vi besøger hinandens arbejdspladser, andre virksomheder og kultursteder i Horsens. Vi taler om at balancere arbejde og fritid, om at være den unge på kontoret, om lønforhandlinger og hvad vi ellers har på hjertet. Og så skal vi selvfølgelig lære hinanden at kende og lave hyggelige og sjove ting sammen.

Er du nyuddannet, trainee eller bare ung og ambitiøs på arbejdsmarkedet? Er du ca. 22-35 år og bor eller arbejder i Horsens, så kontakt os og hør nærmere om Vidensklubben.

 

Program for første halvår 2021

 • 9/2 2021:
  Kom med indenfor hos Artlinco, hvor indehaver og direktør Søren X. Frahm fortæller om designprocesser. 
  Vi drøfter erfaringer med, hvordan man bedst arbejder med sine kompetencer i et tværfagligt team. 
   
 • 17/3 2021:
  Mød Daniel Bach, som i 2010 var en af stifterne af det digitale bureau Bubble og siden har vundet to Gazeller.
  Sideløbende var han medstifter af kontorfællesskabet Bubblelabs, som nu hedder Propelhuset. Vi skal høre Daniels sprudlende iværksætterhistorie, og så får vi et crash course i sociale medier. 
   
 • 20/4 2021:
  Entreprenørvirksomheden CASA Group, en af Horsens' stærke virksomheder, åbner dørene for De Unge Talenter. Her får vi historien om CASA Group, og så skal vi tale om projektledelse i praksis. 
   
 • Dato kommer
  Kom med ud og prøv kræfter med golfen i Horsens GolfKlub. Det bliver en hyggelig eftermiddag, hvor vi får snakket og golfet med underviseren. Og Morten har røbet, at der vil være en lille golfquiz bagefter :-)  
   
 • Dato kommer
  Vi besøger Velux i Østbirk. HR manager og HR partner Karsten Jensen fortæller om Velux lange og spændende historie. Vi skal også tale om dilemmaer i lønforhandlinger, og Karsten Jensen vil her give et indblik i de udfordringer både arbejdsgivere og arbejdstagere har i forhold til lønforhandling.
   
 • Dato kommer
  Vi fyrer op under popcornene og inviterer en tur i biografen. Det er MEGASCOPE, der lægger lærred til dette netværksmøde.   
   
 • Dato kommer
  Snør gummiskoene og kom med på Industrimuseet. Direktør Kristoffer Jensen viser rundt og fortæller om Horsens' historie og industrialisering. Vi går videre og ser havnen og det centrale Horsens. Vi slutter turen af med et velfortjent cafébesøg.
   
 • Dato kommer
  En fantastisk tur til FÆNGSLET, hvor vi skal opleve det prisvindende museum og ned i Lorentzens tunnel.
   
 • Dato kommer
  Ved du hvordan man driver en erhvervshavn? Det får vi et indblik i på denne rundtur, hvor vi skal se lidt af alt det der sker på Havnen.
   
 • Dato kommer
  Vi skal besøge borgmester Peter Sørensen på Rådhuset. Her skal vi høre om byens udvikling frem til i dag og i årene, der kommer. Vi garanterer, at det bliver spændende, for Horsens er en kommune i konstant udvikling.  


Vi tager forbehold for ændringer.