A20 - De Skarpe Kvinder

Vil du netværke med andre ligesindede og dygtige erhvervskvinder? Nogen, der ligesom dig kan lide at gå på arbejde og har ambitioner med det? Har du et stort netværk – bare ikke lokalt?

A20 - De Skarpe Kvinders VIDENSKLUB er skabt for, at vi kan inspirere hinanden, udveksle viden og ideer om relevante emner samt give hinanden værdi på både det personlige og faglige plan.

 

 

Konceptet

I A20 - De Skarpe Kvinders Vidensklub lægger vi vægt på, at der skal være tid til at netværke og lære hinanden godt at kende. Vi har ikke fastlagt et program for møderne. Det bliver vi enige om i gruppen hen ad vejen. Én ting ligger dog fast: Der skal være tid til at vi kan tale sammen om løst og fast.

Vi mødes 4 gange i år. Vi lægger op til, at møderne holdes på skift hos deltagerne. Der er plads til 20 deltagere, så der altid er plads til den gode, tætte dialog.

Jeannette er den ene ankerkvinde i A20. Hun er til daglig partner i Strup & Strup Kommunikation ApS og bestyrelsesmedlem i Business Horsens
Michelle er den anden ankerkvinde i A20. Ved siden af sit arbejde som advokat, er Michelle bestyrelsesmedlem i flere virksomheder.