Preben Kirkeby

Preben Kirkeby Preben Kirkeby

Iværksættervejledning
Vejledning og servicering af medlemmer

  • Ringer til nystiftede cvr numre for at hjælpe iværksætterne med at skabe en profitabel virksomhed
  • Instruktør på informationsaften for iværksættere. Afvikler også mange i 1:1 samtaler med udgangspunkt i netop iværksætterens situation
  • Erfaring med generationsskifte. 

 

Baggrund: 

Preben har i starten af sin karriere beskæftiget sig med teknik, senere ledelse og salg. 

I 1996 grundlagde han firmaet Miralix A/S som han gennemførte et delvist exit af i 2017. Han sidder stadig i bestyrelsen og er med til at forme udviklingen af firmaet. Igennem årene har Preben opbygget erfaring med opkøb, spaltning, fusion, exit og alt der vedrører udvikling og drift af en teknologivirksomhed.

Igennem sin karriere har Preben i forskellige sammenhænge deltaget som mentor/advisory boards/bestyrelser for andre virksomheder.

Mere om Preben: 

Preben er både morfar og farfar til 4 børnebørn, som er så dejlige at få besøg af i hjemmet i Søvind. Han spiller golf og er medlem i Stensballegaard golfklub, hvor han også møder mange erhvervskontakter. Så kom hen og hils på, hvis du ser ham.
Preben har også en Mountainbike som han bruger omegnen af Søvind f.eks. Sondrup bakker, Alrø og Brigsted. Hvis han vil lidt længere væk, starter han sin KTM motorcykel og nyder svingene her i Østjylland. Et par gange om ugen mødes han med venner og naboer rundt om tv'et og ser en fodboldkamp.