Pia Schildknecht Taylor

Pia Schildknecht Taylor Pia Schildknecht Taylor

Grøn omstilling
Vejledning og servicering af medlemmer

Baggrund

  • Iværksætter i mere end et årti med overskrifterne design thinking, forretningsudvikling og digitalisering. Hun har drevet virksomheder og projekter i den kreative/kulturelle og teknologiske branche, og deltaget i europæiske forskningsprojekter, hvori man udviklede forretningsmodeller og salgsredskaber til kreative iværksættere og virksomheder.
  • Stor erfaring med fundraising og projektledelse i lokale, nationale og europæiske projekter. 
  • Pragmatisk klimaaktivist, med særlig interesse for cirkulære og grønne forretningsmodeller, nye teknologier, regenerative farming og biodiversitet.    
  • Næstformand i Industrimuseets bestyrelse og bestyrelsesmedlem i Female Horsens. 

 

Mere om Pia: 

Pia bor i Bækkelund i Horsens sammen med sin mand Sebastian, og deres tre drenge Viggo, Alfred og Oscar. Fritiden bliver brugt sammen med familie og venner i Horsens og på Endelave, men også i deres store have, hvor der bliver nørdet i selvforsyning, permakultur og no-dig metoder.  

Pia er oprindeligt fra Bjerre, lige syd for Horsens. Ungdommen er brugt i byen, og flyttede tilbage i 2010 for at stifte virksomhed og komme tættere på familien. Hun er storforbruger af den omkringliggende natur, legepladser, restauranter og kulturtilbud.