Kamilla Stilling

Kamilla Stilling Kamilla Stilling

City aktiviteter
Kontakt til City Horsens medlemmer

Bag om Kamilla:

Var det dig, der skrev på vinduerne, dig med kridtet? Jep, det er mig! 1.000 tak fordi I var med på idéen og jeg måtte skrive på flere af jeres vinduer.
Det rørte mig faktisk helt vildt! En ting er at have en lille idé, noget andet er at kunne realisere den ret hurtigt og få opbakning.
Alle idéer er ikke lige gode eller bliver så gode i virkeligheden som i hovedet, sådan er det. Så ja virkelig af hjertet tak!

Nu er jeg også rykket ind på City kontoret i hvert fald 20 timer om ugen. Her bruger jeg det meste af min tid på at koordinere events – så jeg har fået lavet et master exelark.

Jeg synes, det er vildt spændende at lave oplevelser, både som vi kender dem, men også tviste og prøve noget nyt som f.eks. med iLLUS!ONS.
Det er fedt at mærke jeres gode energi omkring iLLUS!ONS og er sikker på, at vi med den energi kan få skabt masser fede events sammen! 😊

Er så småt begyndt at kigge ind i 2023 – så hvis I har nogle idéer må I meget gerne sende dem min vej.
Det kan være et tema, nogle musikere I har hørt på jeres sommerferie, der bare skabte god stemning eller måske noget helt tredje.

Udover at være selvstændig og på City Kontoret, så elsker jeg naturen, så der tilbringer jeg meget tid.
Noget jeg især værdsætter er helt simple ting som solop- og nedgange, bade i havet, og det at have min mand som livsvidne og kunne stå op med ham hver dag.