Jesper Olsen

Jesper Olsen Jesper Olsen

Grøn omstilling
Innovation, LEAN og forandringsledelse

Baggrund

  • Fundamentet i min rygsæk er en grafisk håndværkeruddannelse fra Schur i Horsens, hvorefter min primære beskæftigelse de næste 26 år blev lederskab og forandringsledelse.
  • På executive plan i en længere årrække, hvoraf de 8 år var i udlandet, baseret i henholdsvis Stockholm og Bruxelles, men med arbejdsopgaver i hele Europa. Herunder med virksomhedsdrift, LEAN, change management og innovation.
  • Kom tilbage til Danmark i 2008 som administrerende direktør for en virksomhed med 325 ansatte, beliggende på Fyn og på Sjælland, hvor bæredygtighed og cirkulær genbrug blev virksomhedens økonomiske fundament. I den forbindelse blev jeg medlem og formand for Klima og Energipolitisk udvalg i Dansk Industri, samt medlem af hovedbestyrelsen samme sted og næstformand i Procesindustrien.
  • Jeg kom desværre ud for en voldsom ulykke i 2012, hvorfor jeg ikke længere arbejder på fuldtid. Jeg bruger nu min rygsæk til sparre, støtte, stille åbne spørgsmål og inspirerer det mellemstorre lokale erhvervsliv. For i Horsens løfter vi i flok !

 

Mere om Jesper: 

Jeg er født, opvokset og bor i Horsens, som derfor altid har været min base, også da jeg var udrejst fra Danmark. Gift med Jette og sammen har vi 2 voksne børn, Michelle og Niklas. I min fritid fylder familien, naturen, musik koncerter og fysisk træning meget.