Horsens Inspire 2021

Horsens Inspire er tilbage med uddeling af priser til vores dygtige erhvervsfolk, lækker mad, overraskende underholdning og det vigtigste: alle vores gæster!

I år skruer vi lidt ekstra på knapperne og præsenterer en aften med masser af neonfarver og Miami stemning. Vi håber at I vil lege med! 

 

I år bliver aftenen bundet sammen af ingen ringere end Tina Müller. Du kender hende fra tv, hvor hun har været vært på en lang række sports- og kulturprogrammer. Hun var medvært på både Dansk Melodi Grand Prix og senest på Kronprinsparrets Priser 2021. Og nu kommer hun altså også til Horsens.

 

PROGRAM

16.45 Dørene åbner - kom gerne i god tid og netværk i foyeren med alle de andre gæster. 

17.30 Showtime 

 • Marilyn, Old school, She cares...  Anmeldere priser ham og lyttere sender ham til tops på hitlisterne. Det er selvfølgelig Patrick Dorgan, vi taler om, og han kommer og fyrer op under salen med sin stærke stemme og lækker musik
   
 • Surprise: Uden at røbe for meget kan vi afsløre, at vi også får besøg af festlige performers, som vil lyse aftenen op deres helt egen måde...
   
 • Prisuddelinger: City prisen Match for Fremtiden, Den grønne Pris; Iværksætterprisen og Inspire prisen
  Vi skal uddele fem priser på aftenen. Dem kan du læse mere om længere nede på siden. 
   
 • CSRpeople 2022
  Vi fejrer også alle de virksomheder, som går forrest i kampen om et rummeligt arbejdsmarked med plads til alle, og som tager et socialt ansvar over for ledige borgere, unge og egne medarbejdere.
   
 • God mad og tid til netværk

22.00 Tak for i aften

 

TAK TIL VORES MANGE SPONSORER, SOM GØR DET MULIGT AT FEJRE VORES LOKALE ERHVERVSLIV!