Horsens Inspire Awardshow 2022

Horsens Inspire er tilbage med uddeling af priser til vores dygtige erhvervsfolk, lækker mad, overraskende underholdning og det vigtigste: alle vores gæster!

I år byder vi indenfor til en hyggelig og spændende aften, med et tema som vi vil holde hemmeligt indtil nogen gætter det. Vi håber at I vil lege med! 

 

 

I år bliver aftenen bundet sammen af ingen ringere end Horsens-drengen Mark Le Fevre! Du kender ham bl.a. fra tv som den gæve væbner i TV2 programmet Stormester og måske fra hans aktuelle stand up show Heldig. Og nu kommer han altså (hjem) til Horsens.

 

PROGRAM

 • Dørene åbner kl. 16.45 - kom gerne i god tid og netværk i foyeren med alle de andre gæster.  
   
 • Prisuddelinger
  Vi skal uddele fem priser på aftenen: Match for Fremtiden, Den grønne Pris, Iværksætterprisen, Inspire prisen og Venture City prisen.
   
 • Surprise: Uden at røbe for meget kan vi afsløre, at vi også får besøg af musikalske gæster som med garanti vil hitte med sangen!
   
 • CSRpeople 2022
  Vi fejrer også alle de virksomheder, som går forrest i kampen om et rummeligt arbejdsmarked med plads til alle, og som tager et socialt ansvar over for ledige borgere, unge og egne medarbejdere.
   
 • God mad og tid til netværk
   
 • Dresscode: Tænk casual & fabulous! Vi lader temaet være en overraskelse - men vi lover det bliver godt!
   
 • Kl. 22.00: Tak for i aften 

 

PRISUDDELINGEN
Følgende priser uddeles til Horsens Inspire 2022

 

Den grønne pris

Iværksætterprisen

Match for Fremtiden

Inspireprisen

Venture City Prisen

 

Tak til alle vores fantastiske sponsorer:

 

Tilmeld jer efterårets hyggeligste aften allerede nu

..og HUSK! at skrive i kommentarfeltet hvis I er flere fra én virksomhed, der ønsker at sidde sammen, samt hvis der er særlige hensyn til menuen vi skal tage højde for. 

 

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen til et brag af en fejring den 10. november!