Her er vinderne af Horsens Inspire 2020

Horsens Inspire 2020 var anderledes, end det plejer. Pga. COVID-19 var den sædvanlige fejring med award show og underholdning aflyst. Men fejring blev der alligel. COVID-19 giver os nemlig kun endnu mere grund til at fejre erhvervslivet, som blomstrer på trods af krisen. Derfor dukkede vi op hos vinderne med konfetti, kage, bobler og ikke mindst Morten Resen for at sprede festlig stemning hos vinderne på en ellers helt almindelig novemberdag.

 

Den Grønne Pris:

Den Grønne Pris 2020 går til indehaverne af Green Sustainable Landscape
Juryen roste især de to indehavere Hege og Rikke for at være rollemodeller for mange arkitekter på nationalt plan. Med høj integritet og faglighed går de til projekterne og indtænker bl.a. bæredygtige designprincipper, materialeforbrug, håndtering af regnvand, udnyttelse af lokale klimaforhold, øget biodiversitet, åben dialog, samt optimering af økonomiske ressourcer i anlæg og drift. På den måde er Green Sustainable Landscape med til at definere og fastlægge bæredygtigheds dagsordenen. Stort tillykke med Den Grønne Pris! Prisen blev sponsoreret af Metso:Outotec og overrakt af direktør Uffe Hansen.


City Prisen:

City Prisen 2020 går til Lottes. Kunderne var ikke i tvivl om, hvor de skulle sætte deres kryds, og det var juryen heller ikke. En kunde begrundede sin stemme sådan: ”Fordi man seriøst ikke finder bedre, varmere, oprigtigere service nogen andre steder i DK! Højt humør og kæmpe smil uanset om du kommer morgen eller aften!” Tillykke til Lottes og indehaver Lotte Johansen med den velfortjente pris!
Prisen blev sponsoreret af Casa Group og overrakt af direktør Per Hansen.


Iværksætter Prisen:

Iværksætter Prisen 2020 går til Quadrant. Trods corona og hård konkurrence har iværksætterne Rasmus Sandholm og Sune Schmidt formået at udfordre dental branchen med en digitalisering af processen omkring det at lave, bestille og få indsat en krone. Herved vinder både tandlægerne og kunderne på prisen, leveringstid og kvaliteten. Det er stærkt gået! Prisen blev sponsoreret af Superego og overrakt af direktør Anders Juel.


Match for Fremtiden:

Vinderen af årets Match for Fremtiden Pris er Horsens Ny Teater, som gør en flot indsats for at uddanne fremtidens arbejdskraft. Vidste du f.eks. at mange af de redskaber, de har på teatret, er lavet af eller forbedret af tidligere elever? Et godt eksempel på de gode ting, der kan komme ud af mødet mellem de unge med nye ideer og kompetencer, og de gamle mestre.
Prisen blev sponsoreret af HumanTrust og overrakt af headhunter og founder Peter Bang Fasting Bauer.  


Inspire Prisen:

Årets vinder af Inspire Prisen er indehaver og direktør Jytte Nygaard fra Hotel Pejsegården i Brædstrup. Jytte har forkælet Business Horsens’ medlemmer ved mange store arrangementer. Hun er en lokal ildsjæl, som er med til at brande hele Brædstrup og omegn, bl. a. med det landskendte Pejseshow, og så har hun formået ifm. kommunesammenlægningen af Brædstrup og Horsens, at være et solidt bindeled. Stort tillykke til Jytte Nygaard med Inspire Prisen 2020!
Prisen blev sponsoreret af Roesgaard og overrakt af management konsulent Jesper Esmann Pedersen
 

Vinderen af Den Grønne Pris: Green Sustainable Landscape
Vinderen af Den Grønne Pris: Green Sustainable Landscape
Vinderen af Den Grønne Pris: Green Sustainable Landscape. Prisen blev sponsoreret af Metso:Outotec.
Vinderen af City Prisen: Lottes
Vinderen af City Prisen: Lottes
Vinderen af City Prisen: Lottes
Vinderen af City Prisen: Lottes. Prisen blev sponsoreret af Casa.
Der var champagne, kage og blomster til alle vinderne.
Der var champagne, kage og blomster til alle vinderne.
Vinderen af Iværksætter Prisen: Quadrant
Vinderen af Iværksætter Prisen: Quadrant. Prisen blev overrakt af Anders Juul fra Superego.
Prisen Match for Fremtiden blev overrakt af Peter Bang Fasting Bauer fra Human Trust.
Vinderen af Match for Fremtiden: Horsens Ny Teater
Vinderen af Match for Fremtiden: Horsens Ny Teater
Vinderen af årets Inspire Pris: direktør Jytte Nygaard fra Hotel Pejsegården
Årets Inspire Pris blev sponsoreret af Roesgaard.
Vinderen af årets Inspire Pris: direktør Jytte Nygaard fra Hotel Pejsegården