Sådan skaber du forretning på Amazon

Amazon er en enorm, global markedsplads med stort potentiale. Samtidig har mange et vist forbehold overfor giganten og konsekvenserne af dens indtog. 

Vi har inviteret Jan fra Valuezon til at gøre dig klogere på Amazon. Jan vil fra et forretningsperspektiv give en forståelse for, hvordan Amazon fungerer, hvordan din virksomhed kommer i gang med Amazon, og hvorledes du skaber en betydningsfuld omsætning og indtjening.

Undervejs får du en række råd og erfaringer, og så har du selvfølgelig mulighed for at stille konkrete spørgsmål.

 

Du er også velkommen til at sende dine spørgsmål på forhånd, dog senest den 1. maj. Du kan skrive dit spørgsmål ifm. din tilmelding til webinaret, eller du kan sende en mail til jan@valuezon.dk med teksten: Spørgsmål til Amazon arrangementet 11. maj.

Skriv gerne, hvilken virksomhed du kommer fra, link til hjemmeside, din titel, og om I allerede er aktive på Amazon eller andre markedspladser.
Ønsker du, at spørgsmålet er anonymt, så giv gerne besked herom, så vil Jan undlade at fremhæve, hvor spørgsmålet kommer fra.  
 

Om indlægsholderen: Jan Röhn Pipper, indehaver af Valuezon, har mere end 20 års international erfaring med salg- og virksomhedsledelse. Jan har startet nye markeder og produktkategorier, og brænder for forretningsudvikling.

Jan Röhn Pipper er godkendt SMV:Digital rådgiver. Gennem SMV:Digital kan du ansøge om tilskud til privat rådgivning til digital omstilling i din virksomhed.