Informationsmøde om De Driftige Lederes Vidensklub

Her i Horsens har vi tradition for et stærkt fællesskab blandt erhvervsdrivende. Med over 700 medlemsvirksomheder og mere end 23.000 arbejdspladser, er Business Horsens et af landets stærkeste erhvervsnetværk. Et netværk, der rummer et væld af viden, erfaring og idéer. Det netværk kan du også blive en del af. 

Vidensklubberne gør det let at møde andre nysgerrige ledere, der står med de samme dilemmaer, som du møder i dit arbejde. Her kan du udveksle erfaringer, udfordringer og løsninger med andre som dig. Du styrker dit lokale netværk, får nye relationer og måske nye samarbejder. 

De Driftige Lederes Vidensklub er baseret på co-creation. Det vil sige, at du selv er med til at sætte dagsordenen, så indholdet altid er aktuelt og nærværende for dig. Hvert møde har fokus på et aktuelt emne med oplæg, drøftelser og sparring på tværs af deltagerne. Du opnår på den måde indsigt i de nyeste værktøjer inden for ledelse og medarbejderudvikling - både fra teoretisk, men mest af alt fra en praktisk vinkel. Emner kan fx være ‘ledelse & mod’, ‘tillid & trivsel’, ‘den gode feedback’, og ‘ledelse & bæredygtighed’.  

Er du interesseret?

Kom til informationsmøde og få en snak med facilitator Lene Glyngø, som også er chefkonsulent på Learnmark Efteruddannelse.
Lene vil fortælle om Vidensklubbens form og indhold, og du kan være med til at påvirke retningen.