Hvad kan vi lære af verdens bedste virksomheder - live event

Hvordan arbejder verdens mest innovative virksomheder i 2021 - og hvilke perspektiver giver det til de kommende 3-5 år? Forandringerne kommer aldrig til at gå så langsomt, som de gør nu, så hvordan organiserer vi os til et helt anderledes årti, hvor både  direktion, ledelsen og medarbejdere skal navigere i en ny verden, på nye måder? 

Vi stiller på dagen skarpt på mere end 40 interviews med profiler fra virksomheder som Airbnb, Pixar, Googles Creative Lab i Sydney, NASA og Spotify - hvad kan vi lære af deres tanker om digital værdiskabelse og arbejde i de kommende år? Og hvad kan vi lære af lokale pionervirksomheder som LEGO og Velux, der begge er midt i store digitale transformationer, der betyder store  forandringer både internt og eksternt? 

Kom med, og få både et globalt og et lokalt verdensbillede, der giver dig 2021s indsigter serveret komprimeret og med fokus på, hvad du selv kan gøre i morgen.

 

PROGRAM

08.30 CHECK-IN, NETVÆRK OG MORGENMAD

09.00 VELKOMST

09.15 VERDENS MEST INNOVATIVE VIRKSOMHEDER
- hvordan arbejder de anno 2021?
v/ Susanne Odgaard & Louise Opprud, FUTUREWORKS Cph

10.15 PAUSE

10.30 GROWIN 4.0 – PRÆSENTATION AF VIGTIGSTE LÆRINGSPOINTER
Projektet GrowIn 4.0 har til formål at hjælpe industriens små og mellemstore virksomheder med at udnytte smarte digitale teknologier.
v/ VIA University College

11.00 INNOVATIONSPANELET
Hvad kan vi lære af verdens mest innovative virksomheder, og hvad kan du selv adaptere i morgen? Oplæg og diskussion med både globale og lokale perspektiver.

12.00 TAK FOR I DAG, SANDWICH OG NETVÆRK

 

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger i forhold til at afvikle et sikkert og trygt event.