LederForum – dit udviklingsnetværk som leder/ejer!

LederForum er et fagligt netværk, som vil styrke dine lederkompetencer og udviklingen af din virksomhed eller organisation igennem hands-on viden om personligt lederskab, metoder og værktøjer. Det retter sig både mod ledere i private virksomheder og i offentlige organisationer.

Et netværk, hvor fortrolighed, integritet og indbyrdes videndeling bidrager til både netværkets samlede resultatskabelse og den enkeltes personlige udbytte.

Anerkendte coaches og indlægsholdere vil understøtte dig som fremsynet, resultatskabende leder. Dette igennem nye ledelsesværktøjer, cases, øvelser og i det hele taget begejstret samskabelse med hinanden i netværket. Dit hoved tæller – og det, at du selv bidrager, giver og er åben. Oversæt det til, at du så har op mod 40 gratis og uvildige konsulenters råd til at komme videre.  

LederForum byder på sammenlagt ni netværksmøder henover sæsonen 2016/2017 – hovedsageligt med et fagligt tema som omdrejningspunkt - med plads til erfaringsudveksling og til selv at præge dagsordenen og som sagt at sparre med hinanden.

 

 

LederForum 2016/17 program

Tredje sæson i LederForum startede den 22. september 2016 og byder på spændende indlægsholdere, mere networking, mere case sparring og endnu større fokus på involverende workshops.

Vi dykker ned i flere spændende temaer:

  • Mød direktør Kristian Nielsen fra AC Horsens – en forandringsagent af rang og en imponerende case i forandringsledelse (torsdag den 22. september 2016)
  • Relationel Ledelse – Ny Nordisk Ledelse v/ forfatter og direktør Jonas Nørgaard Mortensen. Vi stiller skarpt på relationskompetencer og den nye nordiske ledelsesbevægelse (tirsdag den 25. oktober 2016)
  • Personlig planlægning og tidsstyring – nedslag i en travl hverdag, hvor tid er en knap faktor og det umuliges kunst er virkelighed – workshop med studieleder Lasse Karlberg fra Erhvervsakademi Dania
  • Få en bedre forståelse for forretningsmodeller og din organisation set lidt ovenfra – vi leger Business Model Architects i praksis – cand.merc. Jan Bendtsen fra BENDTSEN Start og Udvikling. Retter sig i lige så høj grad mod offentlige organisationer som private virksomheder.
  • Hvordan bruger jeg min stemme i den personlige kommunikation for øget gennemslagskraft og for som leder at stå skarp, levende og autentisk?
     

     

Bliv den næste virksomhed i LederForum!

Kontakt os, hvis du også vil blive en bedre leder og være en del af et stærkt netværk!

  

Deltagerpris

Det årlige kontingent for medlemskab i LederForum er kr. 5.000,- ekskl. moms per person for medlemmer af BusinessHorsens. Øvrige kr. 7.500,- ekskl. moms.

Medlemskab af LederForum tegnes for 1 år ad gangen, for perioden september 2016 – juni 2017.