Horsens Transport Center

Et af Jyllands største transportcentre!

Horsens er hjemsted for et af Jyllands største transportcentre, Horsens Transport Center, ved motorvejen i Lund få kilometer fra centrum af Horsens.

Her har DSV Jyllands største transportterminal med op imod 600 ansatte, 70.000 kvm under tag og 300 læsseramper. Her kører 400-500 lastvognstog til og fra i døgnet. En stribe transportvirksomheder og logistikcentre er flyttet til samme område.

Blandt Horsens' andre betydelige logistik-virksomheder med lagerhoteller er også DKI Logistics A/S og LGT A/S. I Lund ligger vvs-grossistfirmaet AO's store logistikcenter, der dækker hele Jylland og Fyn.

I Lund ligger også en indhegnet, overvåget plads, hvor lastvogne og deres chauffører kan overnatte.

Horsens Transport Center er godkendt omladeplads for modulvogntog og et af 7 danske transportcentre, som indgår i EU's Corevej og Corebane strategi. Horsens er i øvrigt også hjemby for Danmarks største, privatejede busvognmand, Bent Thykjær.

Med placeringen centralt i landet og ganske tæt ved E45, nås det meste af Danmark og Nordtyskland inden for overskuelig tid. I øvrigt byder Horsens på andet end landtransport. Billund Airport nås på under tre kvarter i bil.

Læs mere om Horsens Transport Center.

Transportfirmaer i Horsens