Medie- og årsmødepartner 2017 Advodan Sundhuset

ADVODAN Sundhuset yder professionel rådgivning til private og erhvervslivet.

Vores rådgivning er baseret på specialisering og høj faglig kvalitet. Vi har altid fokus på at levere værdifulde og langtidssigtede løsninger gennem sparring og rådgivning i øjenhøjde.

Vi er i alt 17 medarbejdere fordelt på kontorerne i Horsens og Hedensted – heraf 5 jurister, som er specialiserede inden for et bredt juridisk område.

Som en del af den landsdækkende advokatkæde ADVODAN kan vi trække på erfaring og specialistviden fra flere end 300 medarbejdere fordelt på 23 kontorer.

Rådgivning til erhvervslivet

Sundhusets erhvervsadvokater har mange års erfaring med at rådgive alle typer af virksomheder, og vi har et meget bredt netværk i det lokale og regionale erhvervsliv. Vi fungerer ofte som virksomheders eksterne juridiske afdeling, men vi står også klar, hvis der er behov for ad hoc rådgivning.

Rådgivning til private

Vores dygtige advokater kan også rådgive om den jura, som er nødvendig, når der sker forandringer i privatlivet. Vi hjælper blandt andet med boligkøb, arv og testamente, personskadeerstatning, skilsmisse, dødsbobehandling osv.

ADVODAN Sundhuset

Clarasvej 2

8700 Horsens

TLF: 76 28 20 10

E-mail: sundhuset@advodan.dk

Læs mere på www.sundhuset.dk