Vi søger en ny citychef

Vil du være frontfigur for profileringen af Horsens som en attraktiv handelsby? Motiveres du af at have stor indflydelse på detailhandlen i en by med stor vækst? Har du evnen til at udvikle og eksekvere på projekter og events?

Du viser vejen og tager ansvar 

I stillingen som Citychef bliver du talerør for byens detailhandel og derfor bindeled mellem alle interessenter i handelslivet og kommunen. Du bliver den, der har fingeren på pulsen i detailbranchen, så Horsens fortsat udvikles som en attraktiv handelsby, og du bliver derved ansvarlig for konceptudvikling og facilitering samt afvikling af events i CityHorsens. Som Citychef i Horsens får du direkte reference til erhvervsdirektøren for BusinessHorsens. 

Du bliver en succes i jobbet, når du: 

  • har erhvervet et godt kendskab til medlemmerne og er kendt for at være proaktiv og opsøgende i din tilgang samt for at kunne tale deres sag
  • skaber fremdrift og eksekverer på den del af strategien, der vedrører detailhandlen
  • har styr på den interne økonomi, processer og forretningsgange
  • udvikler det gode samarbejde med kommunen og andre samarbejdspartnere
  • har sat dit præg på det nye CityHorsens 

På længere sigt har du overtaget det fulde ansvar for alle fremtidige ansvarsområder, og du vil i stigende grad få indflydelse på at udvikle området og sikre fremdriften for foreningen.

En forening i vækst 

CityHorsens har en vigtig rolle i at samle byens detailhandel og sikre en stærk oplevelseskommune. CityHorsens er en del af BusinessHorsens, og sammen arbejdes der for at realisere det potentiale, der ligger i at kombinere de to organisationers styrker. Foreningen har i alt ca. 800 medlemmer.

Du skaber resultater og åbner nye døre 

Du skal som Citychef kunne håndtere mange forskellige opgaver i organisationen, hvor man bliver udfordret både fagligt og personligt. Man arbejder primært med de områder, man brænder for og er god til, og du får stor indflydelse på din egen hverdag.

Vi forventer en stærk kommunikator med en bestemt og positiv attitude, der formår at indgå i dialogen med medlemmerne. Du kan håndtere både de sjove og de svære samtaler og kan omsætte tanker til eksekvering. En positiv tilgang til opgaverne, også de udfordrende, sikrer, at du bliver den respekterede repræsentant, vi søger efter.

Der afholdes 1. samtaler til opgaven den 15. august 2017 og 2. samtaler 21. august 2017. 

 
Du kan søge stillingen her

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk, at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

 

Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulenter. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Spørgsmål til jobbet?

Peter Bang Fasting Bauer, headhunter og partner ved HumanTrust
Mobil: +45 28 12 72 08

Rolf Østergaard, headhunter ved HumanTrust
Mobil: +45 29 31 06 34

BEMÆRK VENLIGST: HumanTrust holder ferie fra fredag den 7. juli og er tilbage igen tirsdag den 1. august - rigtig god sommer.