Økonomisk rådgivning for din virksomhed i Horsens og omegn

Tilskud

Har du vækstplaner for din virksomhed – både nationalt og internationalt? Og har du en idé om, hvad der kræves for at din virksomhed skal vokse? Det kunne være en ny markedsføringsstrategi, produktudvikling, nyt it-system eller noget helt andet. Så kan der være mulighed for at få hjælp og tilskud til at føre planerne ud i livet.

Er din virksomhed under 3 år, og har du vækstambitioner?

Så kan der være mulighed for tilskud til køb af viden til din virksomhed. Tilskuddet skal bruges til køb af viden til et udviklingsprojekt i virksomheden, som skal accelerere vækst. Det kunne eksempelvis være til markedsføring, et nyt it-system, teknologi til produktudvikling eller noget helt andet.

Mangler du kapital til en god idé?

Har du en rigtig god idé, men mangler kapital? For særlige perspektivrige idéer og projekter kan vi hjælpe med at søge ekstern kapital til udvikling eller kommercialisering af idéen.

Økonomisk vejledning

Vi kan hjælpe dig med gratis og uvildig rådgivning. Vejledningen kan være startskuddet til at holde virksomheden på ret kurs, eller den kan være med til at afvikle virksomheden i god tid og begrænse økonomiske skader.