En gang om måneden mødes vi over morgenkaffen og zoomer ind på et nyt tema. Indlægget leveres hver gang af medlemmer, som har lyst til at stille deres ekspertise til rådighed. Hvad end du er direktør, sælger, iværksætter eller programmør, er du velkommen til at komme forbi, få dine mentale morgenvitaminer og en frisk start på dagen.

8. september kl. 8-10

SPILDER DU PENGE PÅ DÅRLIG WEB?

Dårlige hjemmesider og andre digitale løsninger risikerer at koste kassen. Især hvis du smider potentielle kunder på porten – uden at vide det.

To kunder besøger din hjemmeside. Den ene er stresset – den anden er ikke. De har begge et budget på 10.000 kroner, de måske vil bruge hos dig. Hvem af dem vil du helst tjene penge på?

Spørgsmålet er virkelig dumt. Du vil selvfølgelig helst sælge til dem begge!

Det er derfor, din hjemmeside skal være webtilgængelig for alle potentielle kunder. Også de cirka 20%, som er udfordret af alt fra stress og ADHD til dårligt syn, læsevanskeligheder og rystende hænder.

Om oplægsholderen

Sinnet Ellehauge Haag er webstrategisk rådgiver og ekspert i den lov om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer, som trådte i kraft i september 2018.

Hun er vild med web og favner hele spektret fra strategisk styring, organisationsudvikling, undervisning og faglig ledelse til daglig drift, leverandørkontakt, indholdsstyring og kompetenceudvikling.

Sinnet har bla. arbejdet som chefkonsulent i Digitaliseringsstyrelsen og webleder ved Herning Kommune. Nu rådgiver, vejleder og underviser hun offentlige og private organisationer i sin egen virksomhed, WHYsite.

 

Tid

Tirsdag 8. september 2020 kl. 8-10

Sted

Vitus Bering Innovation Park, lokale 6.01
Chr. M. Østergaards Vej 4A, Horsens

TILMELDING