En gang om måneden mødes vi over morgenkaffen og zoomer ind på et nyt tema. Indlægget leveres hver gang af medlemmer, som har lyst til at stille deres ekspertise til rådighed.

Hvad end du er direktør, sælger, iværksætter eller programmør, er du velkommen til at komme forbi, få dine mentale morgenvitaminer og en frisk start på dagen.


Det er gratis for BusinessHorsens' medlemmer at deltage på MeMo.

Uanset hvilket af møderne, du vil deltage på, så tilmelder du dig på linket her og vælger dato på tilmeldingssiden.

TILMELDING

Møderne holdes altid i:

Vitus Bering Innovation Park, lokale 6.01
Chr. M. Østergaards Vej 4A, Horsens.

 

Tirsdag 6. oktober kl. 8-10

ANSÆT DEN RIGTIGE FØRSTE GANG

Det er dyrt og farligt at tage fejl. Men hvordan sikrer du dig, at du ansætter den rigtige?

Rekrutterings- og test ekspert Rasmus Gregersen fra Risskov Partners har arbejdet med selektion og udvikling af mennesker i 20 år, og denne morgen deler han ud af sin viden om, hvordan man minimerer risikoen for at ansætte den forkerte.

Vi kommer omkring jobopslag, ansættelsessamtaler, referencer, testværktøjer samt indkøringsforløb og prøveperiode. Så når I forlader morgenmødet, har I styr på de vigtigste værktøjer til brug i ansættelsen af jeres egne medarbejdere.

Skal I til at ansætte en ny medarbejder, så tager vi bare udgangspunkt i dét - tag evt. udkastet til jobopslag med.

 

Tirsdag 3. november kl. 8-10

DERFOR VIL VI IKKE HAVE HVAD DU SÆLGER

Med afsæt i medlemmernes egen marketing, fortæller Per Andreasen fra Strongest Copy, hvordan vi får flere til at købe af os.

Alt for mange virksomheder (og de professionelle, som hjælper dem med at markedsføre sig) glemmer at tage højde for, hvor deres målgruppe egentlig er mentalt.

Derfor taler de forbi dem, forvirrer dem og sælger mindre end de burde. Denne morgen hjælper Per dig med aldrig at begå den fejl (igen).

Per er ikke bange for at kalde sig selv Verdens Stærkeste Tekstforfatter og har hjulpet så forskellige virksomheder som Adobe, Hybel og Fisker Performance med at ramme deres målgrupper på skrift.

Så tag et par udfordringer fra din egen forretning med denne morgen og få et frisk pust inspiration!


Tirsdag 1. december kl. 8-10

LÆR AT FORSTÅ OG UDFORDRE DIT EGET REGNSKAB

Hvorfor ser regnskaberne ud, som de gør, og hvad kan du som ansvarlig ejer gøre i forhold til dit regnskab. Hvis du skal udfordre revisor på regnskabet er det vigtigt, at du forstår de fundamentale principper bag regnskaberne.

En større forståelse for principperne vil også give dig mulighed for bedre at bruge dine regnskaber aktivt i styringen af din virksomhed. Når du alligevel har udgiften, kan du jo lige så godt få mest muligt ud af det.

Denne morgen får vi besøg af Statsautoriseret Revisor Claus Olsen fra O2 Rådgivning. Claus Olsen har arbejdet i næsten 25 år som revisor, heraf knap 20 år som statsautoriseret revisor. Han har primært arbejdet med mindre og mellemstore virksomheder, hvor ejeren selv har hånden på den økonomiske kogeplade.

Selvom emnet er regnskab og vi skal til at lære noget, behøver det heldigvis ikke være kedeligt. I sin kommunikation er Claus direkte, hvorfor du skal forvente at blive udfordret, men også selv er velkommen til at udfordre ham.

TILMELDING