Når gæsterne ikke kan komme til Horsens Inspire, så må vi komme til jer!

Den 5. november skulle være årets helt store fest i erhvervslivet, hvor vi skulle fejre vores lokale erhvervsliv med skøn underholdning, lækker mad og fantastisk selskab. Men på grund af risikoen for Corona-smitte har vi valgt ikke at holde awardshowet i år.

Det er stadig vigtigt at fejre vores dygtige virksomheder, og derfor vil vi stadig uddele priserne. 

Husk derfor stadig at stemme på jeres favoritter til årets priser. Sidste frist for indstillinger søndag den 4. oktober.

Inspire Prisen

I Horsens samarbejder mange gode kræfter om at løfte det samlede lokale erhvervsliv. Det er en essentiel del af vores lokale DNA.

Hvem synes du har gjort en ekstraordinær indsats for det lokale erhvervsliv eller et lokalt udviklingsprojekt?

Juryen 
Bo Ulsøe, BusinessHorsens
Anders Killmann Petersen, BusinessHorsens
Kristian E. Justesen, VELUX
Jens Roesgaard, Roesgaard & Partners

Iværksætter Prisen

Med Iværksætter-prisen hylder vi iværksætterne og deres nytænkning, mod og vilje. Indstil en iværksætter i Horsens Kommune, som imponerer med sin kreativitet, originalitet og gå-på-mod, og har fundet en særlig bæredygtig eller skalerbar forretningsmodel.

Juryen 
Søren X. Frahm, Artlinco
Daniel Bach, Bubblemedia
Simon Warmbold, Danske Bank
Anders Fogh, Startup Central
Birgitte Feldborg, Iværksætter.nu

Match for Fremtiden

Prisen gives til en virksomhed, som har taget et medansvar for at uddanne fremtidens arbejdskraft.

En virksomhed, som med åbenhed og fremsyn har formået at give studerende, elever og lærlinge udfordringer og rammer til at dygtiggøre sig. 

Juryen
Helene Rossing Pedersen, Learnmark
Michelle Hobolth Ros, VIA University College
Stephan Arnold Thomsen, Saconco
Søren Søltoft Holmboe, Hotel Opus Horsens

Den Grønne Pris

Bæredygtighed, klimadagsordenen og FN’s 17 verdensmål fylder stadig mere i erhvervslivet. Nye forretningsmodeller skyder op, og virksomhedernes bundlinjer handler i stigende grad, foruden den økonomiske bundlinje, også om menneskelige og miljømæssige mål.

I år uddeler vi – for første gang – Den Grønne Pris til en virksomhed i Horsens Kommune, som er gået fra ord til handling ved at indarbejde bæredygtighed i sin forretningsmodel og strategi.

Det kan være en virksomhed, der har ændret sin forretningsmodel til at være mere bæredygtig, eller det kan være en virksomhed, der er ”født” ud af bæredygtigheds dagsordenen.   

City Prisen

City Prisen går til en butik eller et spisested, som giver sine kunder den ekstra gode service, det glade smil eller det særlige nærvær, der gør shoppeturen eller restaurantbesøget til en oplevelse i særklasse, eller som med nytænkning gentænker det gode værtskab.

Prismodtageren er en foregangsperson for den positive stemning og den bedste service.

CSRpeople

Et mærke for social ansvarlighed og FN’s 8. verdensmål. Tildeles virksomheder, der giver sårbare ledige en hånd ind på arbejdsmarkedet, hjælper udsatte unge i job eller uddannelse, eller, som har stort fokus på medarbejdernes trivsel.

Kan du genkende din virksomhed i ovenstående, så ansøg om CSRpeople 2021. Ansøgningsskemaet finder du ved at scrolle lidt ned på siden. Som indehaver af et CSR-mærke, kan jeres virksomhed være med til at motivere og inspirere andre.

Bemærk at ansøgningsfristen for CSRpeople er lidt tidligere end de øvrige kategorier, nemlig den 1. oktober. Læs mere på Jobtaskforcens hjemmeside.

 

Følg med her og på vores Facebook side.