COVID-19 KRISEN - FORRETNINGSMÆSSIGE KONSEKVENSER OG MULIGHEDER. HVORDAN PÅVIRKER KRISEN DIN VIRKSOMHEDS STRATEGISKE FOKUS?

Mange virksomheder har i den senere tid betrådt nyt land og været nødsaget til at drive virksomhed på en anden måde end før Corona krisen. Vi står alle i nye situationer, og skal tage beslutninger på nye grundlag. Mange spørger sig selv ’Hvordan griber vi bedst denne opgave an?’ Det er nødvendigt at se fremad og sætte fokus på din virksomheds forretningsmodel.

For at stille skarpt på hvad Corona-krisen kommer til at betyde det næste år for virksomhedernes strategiske fokus, har vi inviteret Poul Friis Jensen, Nordic Head of Corporate Analytics hos Danske Bank.

Corona-krisen påvirker blandt andet virksomhedernes forretningsmodeller. Poul vil se på hvilke trends vi ser i øjeblikket og hvordan de påvirker virksomhedernes forretningsmodeller. Han vil komme ind på hvordan virksomhedens værdikæde kan stabiliseres og fra en overordnet vinkel vil han se på hvordan vi kan bruge den viden og erfaring vi opsamler, på baggrund af Corona-krisen, positivt fremadrettet.


Tid

Tirsdag den 2. juni 2020 kl. 15.30-16.15.

Sted
Det foregår online. Du modtager et link til Skype, hvor webinaret afholdes.
Vær venligst opmærksom på, at alle deltagere kan se dit navn ved tilslutning via Skype.

Pris
Gratis.

Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Tilmeld dig her

senest den 1. juni 2020