SÆT STRØM TIL DINE KPI'ER

BusinessHorsens inviterer til medlemsmøde sammen med Roesgaard & Partners om KPI’er som et styringsredskab.

Styrer du din virksomhed efter de rigtige KPI'er og beregnes de optimalt? Hvordan kan kpi'er være med til at flytte din forretning?

Lær at identificere de 3-5 væsentligste KPI'er til styring af din virksomhed. Og bliv skarp på at danne og præsentere dem. 

Nogle KPI’er er forankret i hele organisationen, mens andre blot er en rettesnor, som få nøglepersoner kender. Men hvordan kan KPI’er være med til at flytte din forretning?

Jo flere KPI’er du har, jo mindre fokus er der på det enkelte tal. Derfor er det vigtigt at du begrænser dig. Roesgaard & Partners giver anbefalinger til, hvordan du identificerer de 3-5 væsentligste KPI’er til styring af din virksomhed. Vi skal også se nærmere på, hvordan de anvendes i hverdagen og forankres i organisationen.

Når du har udvalgt dine KPI’er, er næste skridt at sikre, at de er tilgængelige, opdaterede og troværdige. Business Performance-virksomheden Dialog Data dykker ned i, hvordan du skaber datagrundlaget for KPI’erne, hvordan de præsenteres og benyttes til simulering.

Tilmeld dig nu


Praktisk information

Tid: Torsdag den 4. oktober 2018 kl. 8.00 - 10.15

Sted: Roesgaard & Partners, Sønderbrogade 14, 1. sal, 8700 Horsens

Pris: Gratis for medlemmer af BusinessHorsens. Øvrige: kr. 250,- ex. moms. 
No show fee kr. 250,- ex. moms ved udeblivelse uden afbud. 

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 2. oktober