Få innovation ind i hverdagen

De virksomheder, der vil stå stærkt i morgen, skal arbejde med innovation i dag. 

Styrk din virksomhed og rust den til fremtidens udfordringer ved at gøre kreativ problemløsning og innovativ tænkning til en naturlig del af din hverdag.

Marianne Hejlsberg er indehaver af Hejlsberg Innovates, og sammen med sin partner Anna Hejlsberg vil de inddrage dig i, hvordan du med enkle metoder kan styrke din evne til at skabe innovation. Ved at forstå din egen innovative profil, kan du lære at komme ordentligt i mål med nytænkning. Er du leder - kan du effektivt udvikle suveræne innovative teams, der skaber reel værdi for virksomheden.

På dette medlemsmøde vil du blive introduceret for kreativ problemløsning, lære om den universelle innovative proces - og selv prøve at tage nogle af værktøjerne i brug, som vil gøre dig og dit team til stærkere innovatorer.

 

Om instruktøren:

Marianne er certificeret Foursight facilitator og innovative coach. Hun er uddannet Creative Art Director i reklamebranchen i Aarhus og har livslang erfaring i at få kreativitet og ideer til at blomstre og bære frugt.

Hun har arbejdet målrettet med innovation siden 2008, og har været selvstændig siden 2000 med Art Direction, idé- og konceptudvikling i sit firma Spirit. Hun har bla. gennem mange år arbejdet med kreativ idéudvikling for Visitaarhus, AVK, Schur Marking m.fl.

 

Tilmeld dig nu


Praktisk information

Tid: Tirsdag den 29. maj 2018 kl. 8.00 - 10.30

Sted: Vitus Bering Innovation Park, lokale 6.01
Chr. M. Østergaards Vej 4A, Horsens

Pris: Gratis for medlemmer af BusinessHorsens. Øvrige: kr. 250,- ex. moms. 
No show fee kr. 250,- ex. moms ved udeblivelse uden afbud. 

Tilmeldingsfrist: Fredag den 25. maj