I anledning JCI Horsens 60 års jubilæum er det en fornøjelse at kunne invitere til GRATIS foredrag med LinkedIn-ekspert Henning Karlsen fra LinkSocial - specialiseret i professionelt salg med LinkedIn i samarbejde med Business Horsens.

Mange virksomheder har opdaget at Social Selling er kommet for at blive, og de virksomheder, der bruger LinkedIn til mere, end blot som en "visitkort holder", kan tydeligt se at Social Selling skaber resultater på bundlinjen. Så kom og få konkret steps til hvordan I kan sælge mere med LinkedIn.

Social Selling - hvordan?

Sådan sælger I ved hjælp af LinkedIn og de sociale medier. Social selling er også en meget effektiv måde at arbejde med dit netværk på, samtidigt med at I nemt kan udbygge netværket med potentielle nye beslutningstagere – ikke mindst ved at bruge hinandens netværk til at få “kortlagt” beslutningstagere.

Købsbeslutningen?

60-70% af købsbeslutningen er allerede foretaget, inden en ny mulig kunde tager kontakt til dig eller din virksomhed.

Dine kunder er online og indsamler info om hvordan deres behov for produkt X, eller serviceydelse Y, men er din virksomhed forberedt på at en ny mulig kunde har foretaget 60-70% af købsbeslutningen inden at de tager kontakt til jer?

Salg med LinkedIn - hvordan?

Deltag, og hør om hvordan du og din virksomhed kan sælge mere ved hjælp af LinkedIn og få besvaret samtlige spørgsmål omkring LinkedIn, Social Selling m.fl.

Praktisk info

Tid: Onsdag den 11. april kl. 19.00 - 21.00

Sted: Vitus Bering innovation Park, lokale 6.01, Chr. M. Østergaards Vej 4a, 8700 Horsens

Tilmelding: Tilmeld dig på DETTE LINK senest onsdag den 11. april kl.12.