Kom med indenfor hos de to spændende virksomheder, som i sommer indgik et strategisk samarbejde. 

Ejer og kreativ direktør fra Superego, Anders Juel vil sammen med direktør for Stibo Printing Solutions, Søren Henriksen fortælle om virksomhederne og deres nye strategiske samarbejde, som blev kick-startet med Superegos ryk fra midtbyen og ud på Saturnvej. 

 

Tid: Onsdag den 22. november 2017 kl. 08.00 - 10.00
Sted: Saturnvej 65, 8700 Horsens
Pris: Gratis for medlemmer. Øvrige 250 kr. ekskl. moms. 
Ved udeblivelse uden afbud er der et no show fee på 250 kr. ekskl. moms.

 

Tilmeld dig her

 

Om SuperEgo

Superego er et reklamebureau, der udvikler koncepter, identiteter, brandplatforme og designs. Bureaet har været Børsen Gazelle tre år i træk (2014-2016). De seneste års vækst hos Superego betød, at virksomheden i sommer måtte flytte i større lokaler, og rykkede de ind på førstesalen hos Stibo Printing Solutions. 

Stibo Printing Solutions

Virksomheden tilbyder trykte- og digitale løsninger/produkter til bl.a. kædeforretninger og udgivere af magasiner, tidsskrifter, kataloger og reklametryksager. Stibo Printing Solutions har bl.a. leveret den 500 sider store programbog samt indoor- og outdoor-materialer til Aarhus 2017. Tidligere i år var virksomheden nomineret til Energistyrelsens Energi- og Miljøpris. 

Stibo Koncernen, med divisionerne Stibo Printing Solutions, Stibo Systems og CCI Europe, er en af Skandinaviens største kommunikationsvirksomheder. Koncernen arbejder globalt gennem datterselskaber i Europa, Nordamerika og Fjernøsten og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere.