VENTELISTE - TILMELDINGER FRA 10. AUG. SÆTTES PÅ EN VENTELISTE. VI KONTAKTER DIG, HVIS DER BLIVER PLADS VED ARRANGEMENTET.

Alle taler om det. En EU-forordning. Nye regler og kæmpe bøder.

Har du styr på det? Eller skal du til at have styr på det?

 

Persondataretten er kommet i fokus, efter at EU har indførtnye regler for alle medlemslande. De nye regler træder i kraft den 25. maj 2018.

Persondataretten beskytter personlige oplysninger ved digital behandling og sikrer borgere mod krænkelser og offentliggørelse af oplysninger . Reglerne er næsten umulige at komme uden om, samtidig med at de kan være en jungle at finde rundt i.

I samarbejde med Jacob Plum Tholle fra Codex Advokater og Nikolaj Westergaard fra Versio ApS får du råd og vejledning om, hvordan du bør håndtere reglerne i praksis.

Den nye persondataforordning har direkte virkning for borgere, virksomheder og myndigheder i Danmark.

Forordningen styrker borgernes retsbeskyttelse ved at udvide rettighederne, samtidig med at man indfører skærpede forpligtelser for de dataansvarlige og databehandlerne.

Reglerne omfatter dermed fortsat al elektronisk behandling af personhenførbare oplysninger om en fysisk person. Der skelnes fortsat mellem forskellige kategorier af personfølsomme oplysninger.

Der skal fortsat være både formåls- og hjemmelsgrundlag for at kunne behandle de konkrete data, og Datatilsynet fortsætter sit tilsyn med reglerne.

Praktisk info

Tid: Tirsdag den 3. oktober 2017 kl. 8.00-10.00
Sted: Codex Advokater, Vitus Berings Plads 5, 8700 Horsens
Pris: Gratis deltagelse for medlemmer af BusinessHorsens
No show-gebyr: kr. 250,-
Øvrige: kr. 250,-ekskl. moms  

Tilmeld dig her senest torsdag den 28. september