Kontakt

BusinessHorsens
Vitus Bering Innovation Park
Chr. M. Østergaards Vej 4a
DK-8700 Horsens

Tlf: +45 7561 1888
Mail: mail@businesshorsens.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 15.00

Fredag: kl. 08.00 - 14.00

CityHorsens

Kontoret for CityHorsens ligger i hjertet af det, som det drejer sig om, nemlig midtbyen. Du finder os på Søndergade 14, 2., 8700 Horsens.

 

Ring gerne i forvejen, så du ikke går forgæves.

Vitus Bering Innovation Park

Sekretariatet for BusinessHorsens har adresse i Vitus Bering Innovation Park, som er et innovativt kraftcenter i Horsens.

Vitus Bering Innovation Park på 8.000 m2 i seks etager er beliggende i forbindelse med VIA University College, Campus Horsens. Udviklingsparken er rammen for skabelse og udvikling af innovative og ambitiøse virksomheder, hvor BusinessHorsens er en aktiv spiller. 

Parkering ved Vitus Bering Innovation Park

Som gæst i Vitus bering Innovation park er der lavet en speciel gæsteparkering, som udelukkende må benyttes af besøgende til virksomheder i huset. Der forefindes desuden 3 handicap-parkeringspladser på vores gæsteparkering. Ved parkering i mindre end 1 time skal p-skiven blot sættes til det pågældende tidspunkt, så er parkeringen gratis. Parkering i mere end 1 time på gæsteparkeringspladsen er ligeledes gratis, men her kræves registrering af bilens reg. nummer, hvilket sker i Vitus Bering Innovation Parks reception.

Gæsteparkeringen er overvåget af Parkeringsgruppen i tidsrummet mandag til fredag kl. 08:00 – 12:00. Parkeringsgruppen kan udstede kontrolafgifter ved overtrædelser, hvilket er udenfor VIA og Vitus Bering Innovation Parks ansvarsområde.