Overfør elitesportens mentale værktøjer direkte til dit eget liv

Mange professionelle sportsfolk arbejder struktureret med mental træning.Selvfølgelig skal den fysiske form og teknikken være i top, men de mentale redskaber til fx at sætte dig et mål, takle modstand og komme igen efter et nederlag, kan være afgørende for, om du får succes eller fejler, om du er i balance eller er i risiko for stress. Den indsigt i din mentale værktøjskasse kan du faktisk overføre direkte til dit arbejdsliv. Og med det udgangspunkt løber BusinessHorsens nu et nyt netværk i gang.

TILMELD DIG NU

FYSISK TRÆNING            

Mellem temamøderne bruger vi løb og cykling til at arbejde med de mentale værktøjer. Hvad end dit mål er at blive mere fokuseret, komme i balance, tabe dig eller bare netværke på en fantastisk måde.  

Du kan vælge enten cykelholdet eller løbeholdet, som begge mødes ugentligt og træner sammen. Vi starter op i januar og bygger formen op, mens vi ved hjælp af de mentale værktøjer hver især arbejder på vores individuelle mål.

Alle deltagere får desuden et styrketræningsprogram til at supplere cykel- og løbetræningen. 

HVEM KAN DELTAGE?

Netværket er for alle, hvad end du er direktør, sælger, designer, butiksansat eller noget helt andet.

Du behøver ikke at kunne cykle Jylland rundt eller løbe en maraton for at være med, men kan du det, så har vi også udfordringer til dig.
Hvis bare du interesserer dig for din personlige udvikling og har lyst til at udfordre dig selv, så er dette netværk for dig.

Oven i hatten får du et helt særligt, personligt netværk. Man lærer virkelig andre mennesker at kende, når man er ude af de vante rammer, ude af sin komfort-zone, og har tilbragt timer sammen på landeveje.  

COACHES

Vi har allieret os med Christa Skelde og Anton Skov. 

Christa er tidligere cykelrytter, direktør for flere professionelle cykelhold og coach for nogle af Danmarks bedste cykelryttere, bl.a. Mads Würtz Schmidt – professionel rytter og verdensmester i enkeltstart. Christa var også en af arrangørerne af det lokalt kendte ”Horsens-Paris”. Christa er superdygtig og brænder at for hjælpe mennesker med at opnå deres personlige mål og udvikling.   

Anton Skov arbejder som massør hos FysioDanmark, mens han studerer til fysioterapeut. Du kender ham måske også fra butikken Runners High i Horsens eller har set ham på løbestierne i Horsens, for Anton løber selv op mod 70 km hver uge.  

Med Christa og Anton får du derfor et effektivt program, der sikrer, at du kommer til at arbejde professionelt med dig selv, fysisk såvel som mentalt.

VIL DU CYKLER ELLER LØBE?

Cykeltræning 

Hvornår

Fra 9. januar tilbydes du indendørs spinning på onsdage kl. 06.30-07.30. Det foregår i Fit & Sund på Strandkærvej, hvor vi også får et stykke morgenbrød, inden arbejdsdagen begynder. 

Så snart vejret er til det, ca. medio marts, kører vi landevejscykling på tirsdage kl. 17-19. 

Coach
Cykelholdet ledes af Christa Skelde. Christa har cyklet og arbejdet med både professionelle og amatører gennem mange år.

Udstyr
Du kan være med, uanset om du har en gammel havelåge eller en toptunet landevejsracer.
Du får et par cykelshorts og trikot, som der tages mål til ved kick off 27/11. Tøjet forventes leveret i marts/april. 

Cykelløb
Vi runder sæsonen af med et cykelløb, fx Rundt om Horsens-cykelløbet. 

Pris
3995,- ekskl. moms for medlemmer af BusinessHorsens
Øvrige: 4495,- ekskl. moms.

Prisen inkluderer netværk, temamøder, fællestræning, styrketræningsprogram, det nævnte tøj samt cykelløb.  

Løbetræning 

Hvornår
Vi løber sammen tirsdage kl. 17-19 fra januar til juni.
Er det meget koldt og glat, undersøger vi muligheden for at slutte os til spinningtimerne med cykelholdet. 

Coach
Løbeholdet er i Anton Skovs kyndige hænder – eller ben. 

Udstyr
Du får en løbejakke ved opstart.
Der er ingen krav om særligt løbetøj, men det er en god ide at have nogle gode løbesko og ikke mindst en refleksvest til de mørke måneder.

Motionsløb
Vi markerer sæsonafslutningen med et motionsløb, fx Horsens Posten-løbet på Grundlovsdag.  

Pris
3295,- ekskl. moms for medlemmer af BusinessHorsens
Øvrige 3795,- ekskl. moms.
Prisen inkluderer netværk, temamøder, fællestræning, løbe- og styrketræningsprogram, det nævnte tøj samt motionsløb.  

TILMELD DIG NU