START-UP Gratis kursus for ivæksættere

Overvejer du at starte egen virksomhed, eller er du nyopstartet? Har du styr på din idé, det praktiske, salg og indtjening?

Du har mulighed for at få hjælp og inspiration til at komme godt i gang eller udvikle din virksomhed på dette kursus. Ganske gratis!

Vi vil udfordre dig på din idé og dens levedygtighed, så du bliver helt skarp på din fremtid, uanset om du er ved at starte op, eller om du er godt i gang.

 

Kurset er delt op i tre moduler á 4 timer:

Modul 1 

Alle deltagere præsenterer sig selv og deres idé.  Vi drøfter hvad i din ide der skaber værdi for kunderne, og hvorfor de skal købe neteop din ide eller ydelse.

Vi ser også på kundesiden: Hvem er dine kunder? Hvordan får du kunder? Og hvordan fastholder du dem?

 

Modul 2

Maskinrummet og det interne. Vi sætter fokus på dine de opgaver, du skal løse for at drive virksomhed, og hvad der er vigtigst for dig. Vi ser også på hvilke resurser du har til rådighed og hvem du kan have gavn af at alliere dig med.

Vi ser også på den omverden du skal arbejde i, og hvad du skal være opmærksom på.

 

Modul 3

Vi trækker forskellige ekspert ind, som fortæller hvad de mener er vigtigt. Det kan handle om salg og markedsføring, økonomi, noget om hvordan du kan sikre dig selv, hvis det mod forventning ikke går som planlagt

 

Find dit start-up-kursus her