Breakpoint - eksklusivt netværk for topledere

Få ny viden og inspiration fra øverste hylde. Knivskarpe foredragsholdere, dygtige virksomhedsledere og eksperter vil skubbe til dig og inspirere til nye tanker og idéer. 

Breakpoint er for dig, der er CEO, ejerleder eller anden topleder i en større virksomhed eller organisation.

 

Hent programmet  

Som topleder skal du hele tiden præstere på maksimalt niveau. Din bestyrelse, mellemledere, medarbejdere og kunderne forventer, at du altid er opdateret på det nyeste og træffer de rette beslutninger. Det er en konstant balancegang mellem interessenter, der stiller store krav til dine ledelsesevner og din personlige  effektivitet.

Breakpoint er et eksklusivt, lukket netværk af ligesindede. Et professionelt netværk, hvor du kan skabe tætte relationer til andre topledere, og et fortroligt rum til dialog og de store spørgsmål, du som topleder står med. 

Bliv opdateret om højaktuelle emner som blockchain teknologi, den politiske scene, europæisk konkurrenceevne, ledelse af innovative medarbejdere og forretningsudvikling i den digitale tidsalder. 

DIT UDBYTTE

Vi holder 6 netværksmøder årligt samt et eksklusivt, socialt arrangement kombineret med et virksomhedsbesøg.

DIN INVESTERING

Et års medlemskab koster 25.000 kr. p.a. ekskl. moms. Derudover forventer vi, at du prioriterer møderne højt og engagerer dig i relationerne.

HVEM KAN OPTAGES?

Vi lægger stor vægt på at udvælge medlemmer, som vil være med til at sikre det høje ambitionsniveau og et optimalt udbytte for alle medlemmer i Breakpoint.