Breakpoint - et ambitiøst netværk for topledere

Få ny viden, inspiration og udvikling fra øverste hylde. Knivskarpe foredragsholdere, dygtige virksomhedsledere og eksperter vil skubbe til dig og inspirere til nye tanker og idéer. 

BreakPoint er et eksklusivt, lukket netværk for topledere. Et professionelt netværk, hvor du kan skabe tætte relationer til ligesindede, og et fortroligt rum til dialog og de store spørgsmål, du som topleder står med.

Som topleder skal du hele tiden præstere på maksimalt niveau. Din bestyrelse, mellemledere, medarbejdere og kunderne forventer, at du altid er opdateret på det nyeste og træffer de rette beslutninger. Det er en konstant balancegang mellem interessenter, der stiller store krav til dine ledelsesevner og din personlige effektivitet.

Bliv samtidig opdateret om højaktuelle emner som teknologi, den politiske scene, konkurrenceevne, ledelse og forretningsudvikling i den digitale tidsalder. 

 

DIT UDBYTTE

  • 6 netværksmøder med fagligt indlæg og tid til netværk.
    Møderne holdes som udgangspunkt kl. 07.45-10.30
  • Eksklusivt sommerarrangement med fokus på det sociale, evt. kombineret med et virksomhedsbesøg.
  • Derudover arrangerer vi en inspirationstur i efteråret med overnatning.
    Denne tur er ikke inkluderet i kontingentet.

DIN INVESTERING

Et års medlemskab koster 15.000 kr. ekskl. moms. Derudover forventer vi, at du prioriterer møderne højt og engagerer dig.

HVEM KAN OPTAGES?

Vi lægger stor vægt på at udvælge medlemmer, som vil være med til at sikre det høje ambitionsniveau og et optimalt udbytte for alle medlemmer i Breakpoint.

Hent programmet