Medlemmerne om BusinessHorsens

Hør her hvad BusinessHorsens' medlemmer siger om os.

Som ny direktør i byen, har jeg personligt haft stor gavn af BusinessHorsens. Det har særligt imponeret mig, hvordan BusinessHorsens har formået, at skabe et ledernetværk som Breakpoint Horsens. Det understreger en evne og et talent til, på tværs af brancher, at sikre et slagkraftigt lokalt erhvervsliv.
Nissens A/S, divisionsdirektør Carsten Wengel

BusinessHorsens har været en professionel kilde til, at vi kan få hul på radikal produktudvikling - altså ikke bare udvikling af en ny salat, men det fuldstændigt at gentænke en hel kategori og smide konventioner over bord. BusinessHorsens var hurtige til at gribe en briefing i luften og kunne i klart sprog pege på en farbar proces tilpasset en virksomhed som vores - endda med involvering af andre lokale ressourcer”.
Yding Grønt A/S, direktør Søren Flink Madsen

BusinessHorsens har hjulpet AllergiKost Danmark med, at få sat skub i udviklingen af en designstrategi for virksomheden, herunder formidlet kontakt til relevante rådgivere hos Væksthus Midtjylland og Dansk Design Center.
Allergikost Danmark, Horsens, Gurli Borgen

Horsens Musikskole deltog d. 26. marts 2010 med 4 elever i en Masterclass med Øystein Baadsvik - arrangeret af topledernetværket Breakpoint under BusinessHorsens. Arrangementet var på alle måder en succes. Godt planlagt, dygtig underviser og spændende nye rammer i Vitus Bering Innovation Park. Jeg tror, at det er første gang, at Musikskolen og erhvervslivet mødes lokalt i et projekt, hvor vi arbejdede med et af vores vigtige fokusområder; udvikling af lokale talenter og det at præstere ”her og nu”. Masterclassen med Øystein Baadsvig var et godt eksempel på et reelt samarbejde mellem kultur og erhverv.
Horsens Musikskole, musikskoleleder Jørn Steffensen

I forbindelse med etablering af selvstændigt kontor i Sverige kontaktede vi BusinessHorsens. I løbet af meget kort tid havde de fået kontakt til erhvervskontoret i Malmø – og dermed en hurtig kontakt til en seriøs udlejer af kontorlokaler i Malmø. Vi sparede derfor en del ressourcer (tid og penge) set i forhold til, hvis vi selv skulle have undersøgt markedet.
Audio-Visuelt Centrum A/S, Horsens, adm. direktør Christian Dannevang

Som nystartet virksomhed har det været en fornøjelse at modtage en lynhurtig og hjælpsom respons fra BusinessHorsens. Inden for 48 timer fra første kontakt havde jeg fleksibel adgang til et mødelokale, og jeg har efterfølgende som gæst i Tobaksgården oplevet en serviceminded og kompetent indstilling fra hele holdet bag BusinessHorsens. Denne ”starthjælp” gav mig muligheden for at møde mine kunder og samarbejdspartnere i professionelle rammer, hvilket er helt essentielt for min forretning.
Lars Rüger HR ApS, direktør Lars Rüger