Horsens Inspire 2019 - Indstillinger og priser

Match for Fremtiden

Prisen gives til en virksomhed, som har taget et medansvar for at uddanne fremtidens arbejdskraft. En virksomhed, som med åbenhed og fremsyn har formået at give en studerende, elever og lærlinge udfordringer og rammer til at dygtiggøre sig.

Kender du en virksomhed, som bør vinde?

Indstil den her

In English

Iværksætter-prisen

Med Iværksætter-prisen hylder vi iværksætterne og deres nytænkning, mod og vilje. Indstil en iværksætter i Horsens Kommune, som imponerer med sin kreativitet, originalitet og gå-på-mod, har fundet en særlig bæredygtig eller skalerbar forretningsmodel.

Indstil din favorit her

Inspire-prisen

I Horsens samarbejder mange gode kræfter om at fremme og løfte det samlede lokale erhvervsliv. Denne pris går til en person, virksomhed eller organisation, som har gjort en ekstraordinær indsats for det lokale erhvervsliv eller et lokalt udviklingsprojekt. Hvem, synes du, har udvist et særligt engagement eller et bemærkelsesværdigt initiativ med erhvervsmæssigt sigte?

Hvem synes du har fortjent Inspire-prisen i år?

CSRpeople 2020

Alle har ret til et anstændigt arbejde. Med CSR-mærket ’CSRpeople’ hylder vi de virksomheder, som går forrest og tager et socialt ansvar for borgere, som har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Kender du en virksomhed, som har ansat medarbejdere på særlige vilkår i fleksjob, EGU (Ungdomsuddannelse med fokus på praktik), IGU (Integrationsuddannelse), voksenlære eller småjob?

Indstil dem her

Årets Butik og Årets Spisested

Fra september til oktober kan kunderne i de deltagende butikker og spisesteder stemme på deres favoritter. De tre finalister i hver kategori, som har fået flest stemmer, går videre til awardshowet.