Horsens Inspire 2020 - Indstil dine favoritter til årets priser

Indstil din favorit til Inspire Prisen

I Horsens samarbejder mange gode kræfter om at løfte det samlede lokale erhvervsliv. Det er en essentiel del af vores lokale DNA.

Hvem synes du har gjort en ekstraordinær indsats for det lokale erhvervsliv eller et lokalt udviklingsprojekt?

Indstil en person, virksomhed eller organisation.

 

 

Indstil din favorit til Iværksætter Prisen

Med Iværksætter-prisen hylder vi iværksætterne og deres nytænkning, mod og vilje.

Indstil en iværksætter i Horsens Kommune, som imponerer med sin kreativitet, originalitet og gå-på-mod, og har fundet en særlig bæredygtig eller skalerbar forretningsmodel.

 

Juryen: 
Søren X. Frahm, Artlinco // Daniel Bach, Bubblemedia // Simon Warmbold, Danske Bank // Anders Fogh, Startup Central // Birgitte Feldborg, Iværksætter.nu

Indstil din favorit til Match for Fremtiden

Prisen gives til en virksomhed, som har taget et medansvar for at uddanne fremtidens arbejdskraft.

En virksomhed, som med åbenhed og fremsyn har formået at give studerende, elever og lærlinge udfordringer og rammer til at dygtiggøre sig.

 

 

Juryen:
Helene Rossing Pedersen, Learnmark // Michelle Hobolth Ros, VIA University College // Stephan Arnold Thomsen, Saconco

Den Grønne Pris

Bæredygtighed, klimadagsordenen og FN’s 17 verdensmål fylder stadig mere i erhvervslivet. Nye forretningsmodeller skyder op, og virksomhedernes bundlinjer handler i stigende grad, foruden den økonomiske bundlinje, også om menneskelige og miljømæssige mål.

I år uddeler vi – for første gang – Bæredygtigheds Prisen til en virksomhed i Horsens Kommune, som er gået fra ord til handling ved at indarbejde bæredygtighed i sin forretningsmodel og strategi.

Det kan være en virksomhed, der har ændret sin forretningsmodel til at være mere bæredygtig, eller det kan være en virksomhed, der er ”født” ud af bæredygtigheds dagsordenen. 

City Prisen

City Prisen går til en butik eller et spisested, som giver sine kunder den ekstra gode service, det glade smil eller det særlige nærvær, der gør shoppeturen eller restaurantbesøget til en oplevelse i særklasse, eller som med nytænkning gentænker det gode værtskab.

Prismodtageren er en foregangsperson for den positive stemning og den bedste service.

 

 

CSRpeople 2021

Også i år uddeler HORSENS ALLIANCEN og Jobtaskforcen mærket CSRpeople.

Mærket læner sig op ad FN’s 8. verdensmål og gives til virksomheder, som er særligt gode til at give sårbare ledige en hjælpende hånd ind på arbejdsmarkedet, at give udsatte unge det kærlige puf, de behøver for at vælge uddannelse, eller som er fantastiske til at videreuddanne medarbejdere, holde sygefraværet nede eller banke trivslen helt i top. 

Kan du genkende din virksomhed i ovenstående, så synes vi, at I skal ansøge om CSRpeople 2021. Mærket er et synligt bevis på, at din virksomhed tager et socialt ansvar, og er et godt blikfang, der kan motivere og inspirere andre virksomheder til at gøre det samme. Ansøgningsfrist er den 1. oktober. 

Læs mere om CSRpeople 2021 på Jobtaskforcens hjemmeside