Kendte TV-personligheder fyrer op under årets erhvervsfest i Horsens

Nyhed

12.09.2018

Kendte TV-personligheder fyrer op under årets erhvervsfest i Horsens

Komiker Thomas Warberg og journalist, tv-vært og iværksætter Morten Resen kommer til at levere underholdningen og de gode spørgsmål til årets erhvervsfest i Horsens Kommune, Horsens Inspire, der løber af stablen den 8. november.

Nysgerrig? Indstil kandidater, køb billet og læs mere om Horsens Inspire her

Morten Resen som mange nok kender fra både P3 og senere hen fra hans rolle som populær TV-vært kommer til at styre løjerne til Horsens Inspire.

- Vi har ændret en lille smule på formatet i forhold til sidste år, hvor underholdning og sjov var et meget dominerende element i Horsens Inspire, men hvor de gode eksempler og inspirationen måske fyldte for lidt, forklarer erhvervsdirektør Anders Killmann Petersen fra BusinessHorsens

- Vi vil gerne have de gode eksempler, historierne og inspirationen fra vindere og finalister endnu mere ud over rampen, og det skal Morten hjælpe os med at få frem, blandt andet ved at trække på sine egne erfaringer, som både journalist og rimelig nystartet iværksætter.

- Så vi giver den lidt ekstra gas for at iscenesætte vores dygtigste butikker, iværksættere og erhvervsfolk, mens vi samtidig holder fast i, at det bliver en aften med masser af fest, farver og højt humør, lover Anders Killmann Petersen.

Det høje humør får komiker Thomas Warberg til opgave at levere.

Sønderjyden Thomas Warberg er kendt fra blandt andet ”Klipfiskerne” og ”Live fra Bremen” samt talrige andre TV-programmer. Samtidig er han en af Danmarks sjoveste og mest produktive komikere.

- Thomas har for længst etableret sig solidt i toppen på den danske TV- og comedy-scene, og han gør det fantastisk! Både i TV, og når han selv giver den gas på scenen i hans egen comedy-club eller på de anmelderroste turneer.

- Så vi er stolte over, at vi kan præsentere ham til Horsens Inspire, forklarer Anders Killmann Petersen.

Du kan være med til at bestemme, hvem der løber med årets erhvervspriser ved at indstille dine favoritter til Horsens Inspires fem priser senest den 19. september.

FAKTA OM HORSENS INSPIRE:

Horsens Inspire foregår den 8. november kl. 18.00. – 22.00 i Insero Atrium

Til Horsens Inspire uddeles 5 erhvervspriser: Årets Butik, Årets Spisested, Iværksætter-prisen, Inspire-prisen og Match for fremtiden.

Frem til den 19. september kan man indstille sine favoritter til Inspire-prisen, Match for fremtiden og Iværksætter-prisen, mens finalisterne til Årets Butik og Årets Spisested findes ved afstemning blandt forbrugerne i Horsens. Der kan stemmes hos deltagende butikker og spisesteder mellem den 10. – 30. oktober.

Indstil kandidater, køb billet og læs mere på: www.businesshorsens.dk