Kreativt laboratorium skruer op for kapaciteten

Nyhed

13.06.2018

Kreativt laboratorium skruer op for kapaciteten

Indretning, faciliteter og ikke mindst antallet af kvadratmeter har fået et løft hos iværksættermiljøet Bubblelabs, der har lokaler på Rådhusgade i hjertet af Horsens. Det blev fejret med maner til åbent hus i fredags, hvor langt over 200 gæster kiggede forbi til åbent hus.

Vi lagde også vejen forbi på en lidt mere stilfærdig tirsdag.

Både for at se de nye lokaler en ekstra gang og for at få en fornemmelse af, hvad Bubblelabs kan tilbyde iværksættere og enkeltmandsvirksomheder, der er på udkig efter en kontorplads og en særlig form for fællesskab.

I dette tilfælde et fællesskab med et kreativt tvist.  

- Hele idéen med Bubblelabs har fra starten været, at vi ville lave et kontorfællesskab, som er utraditionelt og hvor rammer og indretning sætter skub i kreativitet og eksperimenter, forklarer Daniel Bach, som sammen med partneren Kevin Refvik er bagmand bag Bubblelabs.

- Vi henvender os til iværksættere og folk, der har deres egen lille virksomhed, og som kan købe ind i det mindset, vi har her, hvor vi deler arbejdsplads og er fælles om tingene, på trods af at vi laver vidt forskellige ting, uddyber Daniel Bach.  

Førstesal giver flere muligheder

Fra kun at have beboet stueetagen i den gamle bygning på Rådhusgade 3, er førstesalen nu også taget i brug.

Og med den nye køkkenfaciliteter, stort forsøgslokale (mødelokale, red.) og store, luftige kontorer, hvor kunst og konceptstærk indretning smelter sammen med originale forsatsvinduer, træpaneler og stuklofter i en kombination, som giver en helt særlig stemning.   

I samme ombæring er pladsen næsten fordoblet og udvidet til ca. 20 kontorpladser.

- Vi har taget projektet lidt i etaper, og der er stadig enkelte lokaler, som lige skal gøres helt klar, men vi er godt tilfredse med resultatet.

- Vi har fået bedre mulighed for at holde møder og samles i køkkenet. Noget vi som regel gør kl. 12 til frokost hver dag, og så har vi skabt et miljø, som giver mulighed for at holde møder eller arbejde i nogle rammer, der afspejler, at kreativitet og eksperimenter ikke bare er noget, vi snakker om, men en hovedingrediens i hverdagen for mange af beboerne, forklarer Daniel Bach.

Et godt eksempel er en nyindrettet – og alligevel ret oldschool pejsestue – som er bestykket med lidt tungere møbler og hyggelige, digitale pejseflammer.  

Bliver en del af Bubble-brandet

På trods af nye rammer og kvadratmeter er nogle ting dog stadig ved det gamle.

- Som lejer bliver man en del af Bubblebrandet. Man får fx sin kittel, som vi alle sammen har på til nytårskuren for erhvervslivet og andre større begivenheder, og man får eksponering via vores hjemmeside. Det er med til at skabe noget ekstra opmærksomhed om Bubblelabs og alle de gode kræfter, som vi har boende her.

- Derudover så oplever vi, at der er en masse synergi at hente ved at samle en masse folk med et kreativt mindset under et tag.

- Og selvom vi på ingen måde er gift med hinanden, så sker det ofte, at vi samarbejder på kryds og tværs i huset og benytter os af hinandens kompetencer, så det at være en del af Bubblelabs kan også kaste ekstra opgaver og omsætning af sig, slutter Daniel Bach.

Og nårh, ja. Så lige en ting til. Kaffen den er stadig i særklasse.

FAKTA OM BUBBLELABS:

Det koster 2.600 kr. om måneden at leje et skrivebord i Bubblelabs.

Beløbet inkluderer:  

 

  • Adgang til kontorplads med hæve/sænkebord
  • Adgang til mødelokaler for enhver smag
  • Moderne køkkenfaciliteter
  • WIFI
  • Mulighed for billig frokostordning
  • Fællesskab med 16-17 andre iværksættere
  • Og så en fantastisk beliggenhed i centrum af Horsens.   

 

Hvis du er interesseret i en rundvisning, så kan du tage fat i Bubblelabs på research@bubblelabs.dk eller kigge forbi lokalerne på Rådhusgade 3, 8700 Horsens.

Læs også mere på Bubblelabs hjemmeside