Erhvervsdirektør stopper i BusinessHorsens

Nyhed

12.10.2017

Erhvervsdirektør stopper i BusinessHorsens

Erhvervsdirektør Signe Marie Smidt har besluttet at fratræde sin stilling i BusinessHorsens. Hun bliver indtil videre på posten i en overgangsperiode, så foreningens aktiviteter kører videre som planlagt. Bestyrelsen beklager på det kraftigste direktørens beslutning, men vil nu indlede arbejdet med at finde en ny direktør.

Signe Marie Smidt forklarer om sin beslutning: 

”Det er min egen beslutning, og det er med den største beklagelse, at jeg har valgt, som jeg gør. Nogle gange er der bare nogle forhold, der betyder mere end selv det bedste job, og det er baggrunden for, at jeg har valgt at fratræde.”

”Jeg vil godt slå fast, at jeg har været utrolig glad for mit arbejde, for samarbejdet med medarbejdere - med formandsskab og bestyrelse, medlemmer, Horsens Kommune og samarbejdspartnere.”

”Jeg tror, det har været synligt for alle, at det ikke var et nemt job at træde ind i. Jeg vil dog gerne understrege, at det for mig ligger langt tilbage, og det har intet med min beslutning at gøre.”

”BusinessHorsens er et andet sted nu, end da jeg tiltrådte. Det er jeg stolt af, og jeg glæder mig over alt det, som vi i organisationen er i gang med at rykke sammen med vores gode samarbejdspartnere. Dog er der til tider omstændigheder i det private, der kræver, at man sadler om arbejdsmæssigt.”

Formand for BusinessHorsens, Finn Pedersen, og en samlet bestyrelse, beklager på det kraftigste beslutningen og fortsætter:

”Signe Marie Smidt har leveret en fremragende og på alle måder bemærkelsesværdig indsats på et tidspunkt, hvor BusinessHorsens var i en vanskelig situation. Jeg har været særdeles glad for samarbejdet, som Signe har lagt rigtig mange kræfter i. Takket været Signes store engagement afleverer hun et BusinessHorsens, der er langt stærkere, og klar til fremtiden - til gavn for medlemmer og samarbejdspartnere.”